Ötleteket szeretnék kérni hogy átkozzak meg vkit?
Figyelt kérdés
meg van hozzá minden ami kell meg csináltam is már csak kíváncsi vagyok az ötleteitekre.2011. dec. 11. 15:13
11/20 anonim válasza:
Utolsó vagyok, amúgy woodozhatsz is, írd be a google-ba, csak amit leírtam, az hatékonyabb.
12/20 anonim válasza:
Normális ember ehhez nem ad ötleteket.
Működik az átok, de többszörösen fogod visszakapni azt, amit másnak akartál.
Nem kerülöd el a büntetést, úgyhogy jól lesz, ha felkészülsz erre.
Nincs kifizetetlen számla, és előbb-utóbb te is fizetni fogsz ezekért a mesterkedésekért.
13/20 anonim válasza:
te még mindig hiszel a mesékben? átok nincs...-.- inkább mérgezd le a kutyáját vagy macskáját az illetőnek. vagy b*szd be az ablakát féltéglával.
14/20 anonim válasza:
Az Intés:
"Hármas Törvény, így okoskodsz,
Háromszor jó, háromszor rossz!"
"Ez a bűbáj nyolc szavas:
Te ne árts soha, azt tedd mit akarsz!"
Ezeket vedd figyelembe, ha másra átkot akarsz szórni. Bár ha már csináltad, Neked már részben mindegy! De azért nem teljesen!
15/20 anonim válasza:
"Leírom és nagyon figyel" aki ezt írta és utána egy nagy baromságot akk az mér ír ide???? szerintem olyentól kérdezte akinek van esze nem annak aki ilyen baromságokat ír -.-
16/20 anonim válasza:
akár ki vagy te olyan jó fej vagy könnyekre fakasztottál a geniális humoroddal,ez a legjobb recept amit valaha is hallottam kőszőnet ,remélem még irsz több ilyen kommentár hát ez csúcs és tudod a legborzasztobb,hogy a kérdező még talán ki is próbálja hahaha
17/20 anonim válasza:
De hát ha ténylrg használja és az átkozni kívánó személy meg is eszi, akkor örök hasmetése lesz, emi egy átoknak tekinthető, szóval beválik.
18/20 anonim válasza:
jó´de ki olyan hülye,hogy megeszi a másik szarát miközben arra vár ,hogy átkozzák,aki a répareceptet írta egy zseni,mint már egyszer nyilatkoztam legalább meg tudja az embereket nevetettni
19/20 anonim válasza:
Bekeni vattacukros parfümmel és ételszínezékkel.
20/20 anonim válasza:
ne akard felebarátodat bántani! ők akarna téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!