Van olyan átok ami miatt az ember lelassul?
Figyelt kérdés
Pl.nem tud időre befelyezni egy olyan dolgot ami eddig meg sem kottyant neki?2011. dec. 10. 17:44
1/10 anonim válasza:
Ne légy szétszórt, akkor nem fogsz lelassulni. Ilyen átok nincs
2/10 anonim válasza:
Jah ha rászoksz a cigire.Én beleassulok tőle. Sokkal lasabb vagyok mint nem dohányos koromban.Leszokni meg nem tudok, tehát ez csak egy átok lehet.
4/10 anonim válasza:
Utolsó: :DD
amúgy jó ötlet, ha legközelebb felcseszi magát a főnök, mert nem végeztünk a határidős munkával, hát majd eléállunk, hogy nem a mi hibánk, megátkoztak...
5/10 anonim válasza:
És most megátkozlak! Lassuuuuulj beeeeeeee! Tök jó lenne. Szerintem ez kondíció kérdése. Esetleg, hogy mennyire vagy fáradt, meg ilyenek.
7/10 anonim válasza:
Menj el egy paphoz, az pár aranyért rád nyom egy remove curse-t, aztán a biztonság kedvéért keres fel egy mágust aki valamilyen szívességért vagy szintén aranyért cserébe rak rád egy protection from evil-t. Ez a varázslat amúgy neked is elérhető lesz majd ha már 8-as szintű leszel. Amúgy hányas a mágia ellenállásod, hogy csak úgy rád raktak egy slow curse-t?
8/10 Peruccsia válasza:
Lassítóátoknak hívják. Íme a receptje:
"Mikoron a kiszemelt estebédjét elköltené pontban hat órakor,te menj oda, tereld el figyelmét egy aranyszínű macskával, majd félkiló ólmot apró golyókban szórj az étekébe, közben halka mormold a 'ezen golyók lassítsák véredet, mígnem három holdtöltét ülnek az ég szellemei'"
Szívesen a nagyszerű segítséget :)
9/10 anonim válasza:
a lassítóátok modern verzióját ismerem
az apró ólomgolyókat közvetlenül juttasd a kiszemelt szervezetébe. Ajánlom a sörétest...
10/10 anonim válasza:
Átok miatt nem lassulsz le.
Pszichésen túl vagy terhelve, ezért vagy lassú és szétszórt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!