Milyen varázslatot kellene elvégeznem, hogy szeressen belém egy lány aki már régóta tatszik nekem?
Figyelt kérdés
Kérlek adjatok tippeket!!2011. dec. 9. 20:29
11/19 anonim válasza:
Először is ne kérdezz ilyeneket! Aztán menj oda hozzá, és varázslatosan hívd el valahová, aztán varázslatosan beszélgessetek, és akkor majd egyszercsak varázslatos módon eldől hogy lesz-e belőle valami, vagy nem. Varázslatosan sok szerencsét!
12/19 anonim válasza:
Feltételezem szépítő varázslatot, magadra.
13/19 anonim válasza:
esőtánc a főtér közepén meztelenül egy vízkereső bottal a kezedben..(lehetőleg totemoszlop körül). ha lehet állítsd fel a farkad és a farkad mindig a totemoszlop felé mutasson..de ha nincs totemoszlop jó egy szobor is. aztán ha meglátod a sünöket akkor futás!!!ha utánuk fingasz mikor kergetnek akkor 100% hogy belédszeret "egy lány"!
14/19 anonim válasza:
Igenis léteznek varázslatok! Amúgy tényleg ne próbáld rákényszeríteni mágikus úton az akaratodat. Inkább természetes módon jöjj össze vele. Aztán ha az megvan, és ő is beleegyezik, megerősíthetitek mágiával a dolgot, h ne múljon el a szerelem. Kb. ennyi tanácsot adhatok.
15/19 Peruccsia válasza:
Szerezd meg a hajszálát, de ne legyen festett! Mondjuk a legjobb lenne a p..aszőre, de az se festett!!
Aztán Valentin-napon (bírd ki ezt a két hónapot) pontban délben egy rózsaszín gyertya tűzében égesd el az ő hajszálát és mormold: "legyen enyém ezen lány, kinek hajszálát kezemben tartván végigégetem a szellemek nevében"
Meglásd másnap már hívni fog, mert annyira szerelmes lett beléd!!!!!!!!!
16/19 anonim válasza:
Sose használj semmilyen varázslatot.
Hidd el,csak magadnak okozol bajt.
17/19 anonim válasza:
Plasztikai sebészeti varázslatot
18/19 anonim válasza:
Nincs szexisebb, izgalmasabb varázslat annál mint amikor egy férfi okos, rafinált, taktikus és tudja hogy kell egy novel beszélni, bánni, viselkedni.Sajnos a férfiak tobbsége már túl lusta hozzá hogy "vadásszon" egy nore.A "varázslat" mindig a vágyakbol és gondolatokbol ered.Ha egy srác mindig kedves, udvarias velem, igyekszik minél tobbet a kozelemben lenni és ha engem néz szenvedély és vágy van a tekintetében.Ha találkozik a tekintetunk elmosolyodik. Igyekszik testi kontaktust fenntartani(véletlennek tuno érintések, átkarol,kozel ul hozzám,ha elmegy mellettem igyekszik hozzám érni stb)Fokozatosan kozeledik...Ha kicsit is szimpatikus, ápolt és elég kitarto(és nem vagyok foglalt) nálam nyert ugye van.Fontos elég idot szánni a dologra és nem lerohanni.A csábítás egyfajta játék amit ha jol csinálnak mindkét fél élvezi.Ennyi:-)
19/19 anonim válasza:
@Peruccsia
Köszi, nevettem :D
Egyébként fogadni mernék, kedves kérdező, hogy még csak nem is próbálkoztál meg azzal, hogy elhívd mondjuk valahova. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!