Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Fényőr, őrangyal megidézése,...

Fényőr, őrangyal megidézése, előhívása?

Figyelt kérdés
Idióta válaszoktól kíméljetek meg!Boszorkányok vagyunk én és 2 barátnőm és eléggé gyorsan csöppentünk bele ebbe az egészbe és szükségünk lenne a fényőrünkre de nem sikerül előhívni.Csak aki ért hozzá és hisz benne az válaszoljon!!!Köszi.

2011. nov. 2. 14:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nézz körül a telefonkönyvben.. ha mákod van belföldi számon eléred, ha nem.. hát akkor sokba fog kerülni a hívogatása....

Vagy kántáljátok, hogy "A hármak ereje felszabadít"(ja én is nézek tv2-t..xD)

2011. nov. 4. 18:29
 12/23 anonim ***** válasza:
46%
Aha!Engem meg Harry Potter-nek hívnak!
2011. nov. 11. 19:42
 13/23 anonim válasza:
64%

hmm nem akarjátok azt hiszem, hogy belemerüljünk a boszorkány vallásba jelen pillanatban :) egy kissé hosszú lenne azt hiszem, ugyanis ez a legősibb vallás :)

noos lányok. én nem olvastam a könyvemben az őrangyalok idézéséről, de azt tudom, hogy vannak bizonyos emberek,akik képesek velük kommunikálni. szerintem keressetek egy ilyen személyt és kérjetek tőle segítséget! :)

2011. nov. 12. 22:45
 14/23 Anna_gzs válasza:
41%
Miből gondolod,hogy a válasz adók az idióták?
2011. nov. 13. 20:18
 15/23 anonim ***** válasza:

én nem bűbájos boszorkákból tanulnék mágiát, mert nagyon mellé lősz vele.

Fényőr nincs, angyalt pedig legegyszerűbb idézés nélkül, kérésekkel hívni segítségül.

2011. nov. 21. 14:07
 16/23 anonim ***** válasza:
23%
aha nekem egy vámpír csajom
2011. nov. 27. 14:23
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

ugyanaz mint a démonidézésnél, kell a varázskör amire a régi ősi héber szent neveket kell felrajzolni isten szent neveit és a megidézett nevét, kell a pecsétje, invokávió a megidézéshez, megfelelő hold állás és napszak ismerete mert nem mindegy h mikor melyiket idézik meg itt még fontos szerepe van az égtájaknak is,áldozat is kell hozzá nah ez a legnehezebb mert ált az angyaloknak illatáldozat kell, de a régi ősi zsidó mágiánál 1 évnél fiatalabb érintetlen állatot áldoztak fel és elégették utána ez volt az ilaltáldozat

szóval ezeknek kell a pontos ismerete ezt mind meg kéne szerezneteke és utána lehet csinálni

2011. nov. 27. 14:54
 18/23 A kérdező kommentje:
hát nem fogunk ártatlan állatokat ölni az biztos de a többit köszi :_)
2011. nov. 27. 19:31
 19/23 anonim ***** válasza:

Az vok aki uccsónak írt:)

Ennek tényleg konkrét menete van, amit ti akartok csinálni úgy hívják h teurgia kérlek nézzetek utána h mivel is akartok foglalkozni, mert könnyen lehet h más lesz belőle, pl goetia és annak sztem ti sem örülnétek ha ezt komolyan gondoljátok akkor gondolom azt is tudjátok (és nem vmi netes hülye oldalról), h egy ilyen idézés előtt kb egy hónap szigorú böjt kell és elmélkedés is mellé h a gondolataid megtisztuljanak a rossztól, és utána kel a konkrét rituálét elvégezni de amint előbb írtam rengeteg összetevője van és hosszadalmas , segítő is kellhet hozzá, nem múszály pont állatot áldozni de azért írtam mert az ősi zsidó mágiában is így volt, és aki ma csinálja ezt így csinálja most is!!!!

2011. nov. 27. 22:54
 20/23 anonim ***** válasza:
2011. nov. 28. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!