Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Van aki már felemelkedett és...

Van aki már felemelkedett és átrezgett a fizikai teste az 5. dimenzióba?

Figyelt kérdés

Már októbertől kellene érezni a dimenzióváltást. A fotonövbe érkeztünk és a testünk lassan felveszi az 5.dimenziót. Én nem érzek sajnos semmit sem, még mindíg anyagi testem van és lélekben sem érzek semmit sem, pedig meditálok, miért van ez ? Ti érzitek ? Van akinek már eltűnt a fizikai teste ? És az 5.dimenziós van neki ?

[link]

2011. nov. 1. 02:12
1 2 3
 11/21 kris.king ***** válasza:
64%
Már érzem ahogy a lelkem elhagyja a testem. Á nem csak fingani kellett.
2011. nov. 1. 13:27
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

''Minden dimenzió a többitől el van választva 90 fok elfordulással. Ha meg tudod változtatni a hullámhosszt és ezzel egyben 90 fok fordulatot teszel láthatatlanná válsz a korábbi dimenzióban tartózkodó számára.''

kösz,nemkell:'D

2011. nov. 1. 15:05
 13/21 kris.king ***** válasza:
Honnan veszik ezeket?
2011. nov. 1. 15:09
 14/21 A kérdező kommentje:
De mit fogok érezni és mikor ? Már ha megkezdődött az átmaterializáció, akkor valamit kellene éreznem, de semmi !
2011. nov. 1. 21:20
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem csoda, hogy nem érzel semmit...

(valamelyik másik kérdéshez ahova írtál leírtam miért röviden...)

Amúgy a tünetek(amiket én tapasztaltam):

Teli vagyok energiával, és egyszer csak állni is alig bírok; akkor a semmiből (teljesen egészséges van) megbetegedsz (most nem azért mert valami bacinak megtetszettél), gyenge láz stb. utána egyszerűen elmúlt mintha semmi se történt volna...; és a legfurcsább, hogy a sebek nehezebb gyógyulnak (lehet mondani másképpen) mint mondjuk egy éve...

Kb. ennyire emlékszek...

2011. nov. 2. 08:40
 16/21 anonim ***** válasza:

Pataki "olyancsávó" Attila a megmondhatója, mi minden lesz itt... :)

De most komolyan. Szerintem csak legyünk jók, szeretetben! Ne feledkezzünk meg Istenről! Keressünk, kutassunk, kísérletezzünk Istenben bízva! Hagyjuk másra a szükségtelen minősítgetést! Gondolkodjunk is, észleljünk is, képzelődjünk is! Hagyjuk másra az önkorlátozást! Merjünk örültnek látszani, úgyis elmúlik magától, ha nem vezet sehova, Isten jóvoltából, ha másképp nem. Aztán majd dimenziózunk mi is, ha ott a tapasztalás mögötte. Addig tévút tartalmatlan fogalmakkal bajlódva képzelegni az ismeretlenről.

2011. nov. 2. 11:14
 17/21 anonim ***** válasza:

ezt nem értem őszintén még nem is hallottam róla

most akkor az 5. dimenzióban angyalok leszünk vagy mi?

2011. nov. 2. 14:07
 18/21 ausonia ***** válasza:

drágaságom, leírtad amit minden egyes vallás követője érez...

kíváncsi vagyok mit fogtok kitalálni 11-e után, miért nem történt meg, vagy mi történt veletek.nyilván egy pukk, és mindenki eltűnik... nem baj, úgyis túlnépesedés van :)

2011. nov. 2. 19:01
 19/21 kisspapi válasza:
5. dimenzió egy kocsma a Nyóckerben
2011. nov. 3. 00:09
 20/21 anonim ***** válasza:
Nekem nem kellett felemelkedni a Csillagkapun mentem és király, jobb a kaja mint itt
2011. nov. 6. 04:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!