A minap az utcán leszólított egy BOSZORKÁNY. Azt mondta, hogy megátkoz, mert az ő területére léptem. Azóta csak baj történt velem, félek és kétségbe vagyok esve. Kihez forduljak, hogy leszedje rólam ezt a NAGYON csúnya és gonosz átkot?
Figyelt kérdés
2011. okt. 24. 18:28
11/15 Fuuton válasza:
A gondolkodásod is nagyban befolyásol, ha pozitívan gondolkodsz és úgy is állsz a dolgokhoz, akkor te magad is le tudod szedni azt az átkot.
De csak ha tényleg nagyon erős vagy.
12/15 acelsziv válasza:
Kis tanmese:
- Mester! Árthat nekem az átok?
- Nem árthat.
- De Mester! Biztos, hogy nem árthat?
- Most már nem biztos...
A babonás emberek mind maguknak okozták a bajt. Elhitted, hogy bajod lesz, megoldottad, hogy legyen is.
13/15 anonim válasza:
Ha van felesleges kidobni való pénzed, akkor bárkihez aki erre vállalkozik, mert neki meg pénzre van szüksége!
De az a legjobb ha nem hiszel ilyen boszorkányos marhaságban és nem képzelődsz mert a majréd miatt valóban semmi nem sikerül amit akarsz mivel nem arra figyelsz amit csinálsz hanem marhaságon filózol.
14/15 anonim válasza:
Te olyan naív vagy, hogy képes lennél átutalni 200000 forintot egy vadidegen embernek mert azt állítja, hogy letudja rólad venni az átkot? Ennyire nem tudod hova tenni a pénzedet? Hogy ha tényleg ilyen könnyen el lehetne átkozni valakit, hogy azt mondom neki, hogy elátkozlek akkor már a fél világ feje felett kis esőfelhők lennének. Nem kell mindent elhinni!
15/15 anonim válasza:
Nem hiszem el,hogy tenyleg vannak ennyire idiota emberek a foldon...Kezeltesd magad egy Pszichiatrian szerintem👍🏼
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!