Egy démon mekkora erővel képes fizikailag bántalmazni egy földi halandót?
Jajj jajj jajj..
Nagyon keveritek a szezont a fazonnal.
Arra szokták mondani hogy démoni erő ami rossz gondolatokon alapszik. Nincs kizárva az hogy ilyenkor a gonosz pusztító erők azaz a démonok mozgolódnak és ezért van ez. Talán a félelem az ami előhozza őket. De azt hogy fizikailag gy démon hozzád nyúljon arra kicsi az esély. Az meg hogy megtámad valaki inkább mondható démoni erő által vezérelt cselekedetnek. Bár vannak alapból rossz emberek. A bement a srác viperával az erdőbe storyn meg jót mosolyogtam. Mert ha a én démon lettem volna és rámhajlítana valaki egy viperát én olyat levertem volna neki hogy lepihen! Nem kéne gagyi viperát venni szerintem.. XD Ha lennének ilyen lények az erdőben már kiirtották volna az emberiséget... De gonosz emberek vannat az tény. És az rejtély mitől ilyenek. Mert van aki veleszületetten kegyetlen.
Ölni nem biztos hogy tud ... Nemrég történt meg velem, hogy démonokról és hasonló dolgokról beszélgettünk a nap folyamán. Este mikor lefeküdtem kikapcsoltam a gépet de még világított. Egyszer csak azt éreztem , hogy a csuklómat valami szorítja , a könyökömet és a kézfejem mozgott , de nem tudtam felemelni az ágyról. Majd valami a fülembe suttogta: " Én megmondtam" .
Elég hátborzongató élmény volt ...
Lehetséges de csak akkor ha engeded vagy ha egy megszált személy támad meg.
Egyszer láttam egy megszált személyt a dêmonok nem léphetnek temetõbe és templomba .
Ez temetésen volt a temetõben nyár langyos idõ volt annak az embernek a cipõje elkezdett füstölni a cipõje és mikor lépni akarta cipõje talpa szétporladt mikor észre vette hogy mi történt sietve távozott. Van egy módja a démonok távoltartásáról a régi könyvek úgyhívják a fénykorlátj ez az egyettlen mód a legendák szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!