Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A kratomot próbáltad már? Mi...

A kratomot próbáltad már? Mi a hatása nálad?

Figyelt kérdés
2011. szept. 21. 22:23
 1/7 anonim válasza:
35%
Még sohasem, de kirptonit nekem nagyon bejött!
2011. szept. 23. 10:34
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Nem, de így utánaolvasás után kipróbálnám X'D
2011. szept. 24. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Kis mennyiségben nagyon jó tanuláshoz. Letisztulnak a gondolataid, sokkal jobban tudsz koncentrálni egy adott tevékenységre. nagyobb mennyiségben a részegséghez tudnám egy kicsit hasonlítani, de vigyázni kell vele, mert könnyen túl lehet adagolni és akkor rosszullétet okoz.
2013. máj. 26. 15:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Thai special fajtát próbáltam, kisebb mennyiségben nagyon nyugtató, letisztulnak a gondolataid, és tényleg órákig tudsz olyan dolgokat csinálni amihez nincs kedved (pl tanulás:D)

Ha túltolod viszont nagyon szar, fejfájás, hányinger..

2016. aug. 23. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Amúgy nem lenne rossz a hatása, aki nem használt még ópiátot az úgyse érti, de nekem nagyon felb*szta a vérnyomásom.
2017. szept. 19. 16:58
 6/7 anonim válasza:
Én nem eszem nagy mennyiségben, így csak azt tudom megmondani, ha keveset fogyasztok, akkor jobban tudok koncentrálni, éberebb vagyok. Sulis időszakban nagyon jó volt.
2019. aug. 5. 15:15
 7/7 anonim válasza:
Elvileg van leírás a gomoa oldalán, ahol venni is lehet.
2019. aug. 5. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!