Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Létezik, hogy vkit így száll...

Létezik, hogy vkit így száll meg egy "démon"?

Figyelt kérdés

Egyik bnőm összeismerkedett egy csajjal, akit én már kisgyerek korom óta ismerek és tudom róla, hogy eléggé kétszínű, mondhatni gonosz. Szinte mint egy succubus vagy vmi vérszipoly... Bnőmnek jópofizott, és úgy tett, mintha jófej lenne... Legjobb bnők lettek, és már teljesen megváltozott a barátnőm is, szinte teljesen "hasonult" a másik csajhoz. Lehetséges, hogy most 'megdémonizálta' a másik lány?

Ha igen, akkor diszkréten ki lehet szedni belőle a gonoszt?

2011. szept. 15. 18:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
32%
sok előző életem volt emlékszem is démon is vagyok de életemben nem szálltam meg senkit :D szal legfeljebb csak rávette, hogy olyan legyen vagy sátánista és azt mondogatja neki hogy a rossz az jó xD :D
2011. szept. 17. 06:35
 12/15 anonim válasza:
engem már szállt meg démon
2011. nov. 20. 20:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Úgy imádom a sok kis senkit akik Démonszakértőknek hiszik magukat az internetről összekapart (téves)információk alapján..
2011. nov. 21. 14:48
 14/15 anonim válasza:

nem kamuzok

engem tényleg megszállt már démon.

2011. nov. 26. 11:42
 15/15 anonim ***** válasza:

A "gonosz" bnő érthet a manipuláláshoz, a bnőd meg befolyásolható...ahogy korábban írták, figyelmeztetheted erre, ha nem változik stb. majd akkor a saját kárán fog változni.

Egyébként létezik sok fajta démon, amik megszállhatják az embert, de mi emberek ezzel nem tudunk mit kezdeni, csak Jézus...., vmint baromira felesleges mindenben a démonokat keresni/okolni, nem azért mert milyen jók, hanem mert elsődlegesen két lábon kellene a földön járni...és megkeresni magukban hibát.

2012. márc. 22. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!