Létezik, hogy vkit így száll meg egy "démon"?
Egyik bnőm összeismerkedett egy csajjal, akit én már kisgyerek korom óta ismerek és tudom róla, hogy eléggé kétszínű, mondhatni gonosz. Szinte mint egy succubus vagy vmi vérszipoly... Bnőmnek jópofizott, és úgy tett, mintha jófej lenne... Legjobb bnők lettek, és már teljesen megváltozott a barátnőm is, szinte teljesen "hasonult" a másik csajhoz. Lehetséges, hogy most 'megdémonizálta' a másik lány?
Ha igen, akkor diszkréten ki lehet szedni belőle a gonoszt?
nem kamuzok
engem tényleg megszállt már démon.
A "gonosz" bnő érthet a manipuláláshoz, a bnőd meg befolyásolható...ahogy korábban írták, figyelmeztetheted erre, ha nem változik stb. majd akkor a saját kárán fog változni.
Egyébként létezik sok fajta démon, amik megszállhatják az embert, de mi emberek ezzel nem tudunk mit kezdeni, csak Jézus...., vmint baromira felesleges mindenben a démonokat keresni/okolni, nem azért mert milyen jók, hanem mert elsődlegesen két lábon kellene a földön járni...és megkeresni magukban hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!