Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » 'Mágia tudósok! ' Szerintetek...

'Mágia tudósok! ' Szerintetek hogy működik a mágia?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekel, hogy az ún. Mágia szakértők, akik pontosan ismernek minden szertartást, szerintük mitől működik egy-egy 'varázslat'?

Saját magatokban szunnyadó erőt használva 'varázsoltok', vagy halott emberek szellemei segítségével, esetleg valamilyen természetben jelenlévő (csak még tudomány által nem igazolt) személytelen erőt használtok ki? Vagy nem is gondolkoztok a mikénten, csak használjátok?

2011. aug. 28. 13:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
47%
BMW motorral...
2011. aug. 28. 16:58
 12/22 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

valaki kérdezte.. Igen, szkeptikus vagyok. de mélyen vallásos. én nem hiszem, hogy az ember önerőből képes lenne akármilyen 'csodás' dolgot tenni, és mint vallásos személy bizonyítékát sem látom, hogy lenne valami 'erő' amit az ember képes lenne kihasználni ilyen célból.

csakis démonok játékszerei a mágiát gyakorlók, akikkel kényük szerint szórakoznak. néha megadva nekik amit kérnek, de amit később keservesen megfizettetnek.

Ez az én álláspontom, és konkrétan kíváncsi voltam, hogy aki mágiát űz, neki mi az álláspontja, szerinte hogyan működik.

Éspedig a válaszok szerint a természetben jelenlévő erőként fogjátok fel a mágiát.

Senkinek sem akarok a hitébe szólni, csak kíváncsi voltam ;)

köszönöm a válaszokat mégegyszer!

2011. aug. 28. 17:58
 13/22 Démiennek szolics ***** válasza:
66%
Kicsit el vagy tájolódva, ha azt hiszed, hogy a mágiának köze van a démonokhoz. :D Vagyis van köze, de nem úgy ahogy te gondolod.
2011. aug. 28. 18:00
 14/22 anonim válasza:
Én nem hiszek abba ,h lehet halott ember szellemeit megidézni vagy segítséget kérni.. még soha nem próbáltam de nem is akarom. Mert ez olyan sátáni dolog. És szerintem ez a "varázslás" se normális dolog. Nem kell ilyenekkel foglalkozni mert annak csak rossz következményei lesznek. És szerintem az ha valami úgy sikerül ,h nekem jó azt nem azért sikerült mert én varázsoltam hanem azért mert Isten adta.:D
2011. aug. 28. 18:43
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

hívőnek lenni nem túl kellemes ....

NEM ÉRZED MAGAD TEHETETLENNEK? úgy hogy függesz valakitől.. nem idegesít hogy valakinek a talpát kell nyalnod, hogy holnap ne te halj meg hanem a szomszéd?.. és segített már neked? gondolom igen .. akkor örülj mert az adósa vagy ..és egyszer vissza fogja venni ..és nagyon rossz lesz ...

mióta nem vagyok hívő..nem állít senki próbák elé.. 12 éves korom óta megszűntek a folyamatos kínzásaim...

akkoriban minden háziállatomat megölte az a sz*mét.. sorba ..szinte már tudtam ki lesz a következő ...

imádom a függetlenségem <3

2011. aug. 28. 19:12
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
ugyanmár!! jézus pont ugyanolyan volt mint az aki most az ezotériával foglalkozik ..és gondolattal tesz dolgokat .. nemde ?? a ˝tünetek˝ ugyanazok... az a más hogy 2000 évvel ez előtt az emberek butábbak voltak ..amm meg akkoriban a császár is isten volt .. hisz itt valaki abban hogy nero megsegít??
2011. aug. 28. 19:15
 17/22 anonim ***** válasza:

most nincs kedvem elolvasni az előző válaszolók kommentjeit

felsoroltál 3 dolgot ezek mind megvannak a mágiában csak külön külön ágakban pl: a halottakat segítségul hívó mágiát hívják nekromanciának

Bár az ember enerigiája minden egyes ágban szükséges és van ahol csak az ember energiáját használjuk fel

továbbá mindenkiben megvan a "tehetség" csak más szinten és ez kemény munkával fejleszthető bárkinél.

2011. aug. 28. 19:45
 18/22 anonim ***** válasza:
66%
sarlol ..te ezeket honnan szeded? .. te is magadtól jöttél rá?.. az az érdekes hogy annyian foglalkozunk ezzel és mindenki ugyanúgy tudja kb .. amiket írtok azokat én már eddig is tudtam de azt hogy honnan azt nem tudom ..régen sokat agyaltam ..napi 45 percet futkostam és bőven volt időm közben =)
2011. aug. 29. 00:48
 19/22 anonim ***** válasza:
86%

A mágiába nincs semmi természetfeletti vagy paranormális. A mágia teljesen természetes és normális csupán a mai tudomány még nem érti mert szkeptikusan áll hozzá. Mégis megszületett a parapszichológia ami tudományosan bizonyította az elme erejét. Vagy ott a lélek, ami például tiszta bioelektromosság, energia.

Ha más lenne a tudósaink hozzáállása mindjárt más lenne az egész.

2011. aug. 29. 09:22
 20/22 homo ludensz ***** válasza:
Leírok egy példát: levegő energiát,föld energiát,víz energiát s tűz energiát sávosan torlaszol magadban majd egy előre kiszemelt tárgyba áthelyezed. A tárgynak az lehet a feladata mondjuk hogy a nappalidban ha morcos,zsörtölődő személyek lépnek be azok ne borítsák fel az ott számodra kellemesnek vélt légkört. Az elég erős torlaszolás arra fogja kényszeríteni őket hogy távozzanak és ne téged rongáljanak. Ez a vallásossággal sincs ellentétben. Lehet egy sima latin kereszt is a feltöltött tárgy.Ez egyszerű példa arra hogy ne gondoljatok valami ördögösségre. Az ólomból aranyat csináló alkimistát sem egy az egyben értelmezzétek.
2011. szept. 2. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!