Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy tudnék varázs medált,...

Hogy tudnék varázs medált, amulettet csinálni és miből?

Figyelt kérdés
És mire jók ezek valaki hord ijet és érzi h van vmi hatása?
2011. aug. 9. 11:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy a rúnákat vibrálni? Hogy kell csinálni?
2011. aug. 10. 21:26
 12/30 anonim ***** válasza:
Ez egy fajta mantra, a rúnák betűit sorba mantrázni a kaballisztikus ábécé szerint egy kis vizualizáció kíséretében (ez a céltól függ).
2011. aug. 10. 22:55
 13/30 anonim ***** válasza:
Ami azt jelenti, hogy fogalmad sincs a pontos hatásmechanizmusról. :(
2011. aug. 11. 08:15
 14/30 anonim ***** válasza:
Most arra utalsz hogy a vibrálás "visszhangzik" az asztrálon és így manifesztálódik a rúna ereje, vagyis a kívánságunk a mi síkunkon is? Némi fogalmam van róla.:)
2011. aug. 11. 10:04
 15/30 anonim ***** válasza:

Nem. Nem erre gondoltam.

Ez legalább olyan konyhanyelvi felfogás, mint a kisboszorkányoké.

2011. aug. 12. 10:24
 16/30 anonim ***** válasza:
Szerinted ha idebökök egy kemény szakszöveget azt megértik Gyakorikérdéseken? Ezt most komolyan gondoltad? Na de mindegy is, úgy gondolom nincs értelme valakire több időt vesztegetnem aki még a rúnák hatalmában is kételkedik. Végeztünk.
2011. aug. 12. 10:40
 17/30 anonim ***** válasza:

A konyhanyelvvel nem is lenne gond, ha nem csupán elferdített, téves, felhasználói szintű tudást csomagolnál bele.

De valóban nincs értelme vitázni ezen, mert úgysem foglak tanítani.

2011. aug. 12. 21:56
 18/30 anonim ***** válasza:

Fisz, hadd teszteljelek le. Mielőtt választ adnál, gondolkozz el egy kicsit!

Mit gondolsz a szentháromság sorrendjéről és szerinted ki kicsoda benne?

2011. aug. 13. 12:35
 19/30 anonim ***** válasza:

Akkor sem kéne a judeo-keresztény és egyéb jobb sodrású vallások által elferdített "tudásod" ha te fizetnél érte hogy taníthass, imádkozz csak az angyalkáidhoz és hagy olvasszanak majd be végül az Egybe.

Utolsó te engem ne próbálj tesztelni, de szerencsédre most felfedem előtted a zsidók és keresztények által nem berongált igazi háromság jelentését:

Van a lelkednek 3 alappillére, úgynevezett Nadik. Ezek a Nadik a 7 fő csakrán át helyezkednek el, egy hátul, egy középen és egy elől. Ez a Kundalini kígyó útja ami akkor határozza el hogy felemelkedik és ezzel minket egy magasabb spirituális szintre emel, ha felébredt és mi is elég energiát áldozunk neki.

Imádom amikor a Jobb kezes ösvény okkultistái akarják mágusnak mutatni magukat és azt hiszik hogy többet tudnak Sátán Gyermekeinél.:)

2011. aug. 13. 15:18
 20/30 anonim ***** válasza:

Értem, az én nevetségesen jelentéktelen véleményem szerint te átestél a ló másik oldalára. Ha valamilyen szinten nyitott vagy, akkor gondolkozz el azokon a dolgokon amiket összeolvastál. Nagyon távol áll tőlem az összes keresztény vallásirányzat, de még csak nem is érdekelnek. A vallás alapjai rendben vannak, de ahogy azt a vallás gyakorlói előadták, na az baromira nincsen rendben. Nem figyelek rájuk, magamra figyelek, meg jelenleg egyetlen személyre, aki tanít. Remélem rosszul értettem és nem akartál lekoptatni, mint valami vallásos férget, szóval elmondom, hogy mire akartam kilukadni a kérdésemmel.

A legtöbb keresztény, főleg a főpapok és haverjaik szörnyethalnának, ha azt mondanám, hogy Sátán benne van a szentháromságban. Szerintem jogosan gondolhatom, hogy mivel ennyire utálod a kereszténységet, ismered annak alapjait, miszerint Sátán, Isten első angyala, jobban fogalmazva, Ő az első számú. A legelső. "Szólt az Isten, legyen Világosság!" majd lőn vala stb...és Isten szerepe itt véget ért. A tökéletes ürességben, a semmiben létrejön egy tett. A 0-ról átlépünk, az 1-re. Létrejön egy lény, az ürességben, egy tudat, ami a maga kis buta módján tud róla, hogy ott van, az Első Számú, a te szótáradban, Sátán a Bibliáéban, Úristen, nem Isten, Úristen. És innen indul el az egész történet. Ha jól emlékszem, írtad is, hogy mind Sátán szülöttei vagyunk, valamint, hogy Sátán nem gonosz, persze nem is jó, hiszen Ő az Első, az Egy, a semmiben, ahol nincsenek viszonyítás alapok, kizárólag, egy nyers egyszerű lény létezése. Még is hogy mondhatná akár Sátánista, akár Keresztény, hogy Az Első számú, Jó, vagy Rossz? Mert hát erről van szó nem? A két szemben álló fél, egy lényt elismer 2 lénynek, mindkettő a sajátjában hisz, a másikét, pedig átkozza, ahogy csak tudja. Tök mindegy, hogy beszélünk-e róla, vagy nem, nincsen jelentősége. A sorrendet, azért kérdeztem, hogy rájöjjek gondolkodtál-e már ezen. Atya a fiú és a szentlélek. Már a sorrend is rossz. A szentlélek, az aki megteszi a legelső lépést, a munkája itt véget ér. Az Atya, ki megteremti világunkat, a Fiú, aki belép ebbe a világba. A fiú vagy te, vagyok én...

Mielőtt Logikátlan marhaságnak könyveled el, egy kicseszett bar0marcú szájából, kérlek gondolkozz el, te tőlem le is $zarhatod. Nem azért írtam, hogy rád erőltessem a gondolataimat, vagy hogy kioktassalak, valójában nincsen jobb dolgom, mint hogy véleményt cseréljek, valakivel, aki a gondolkozás leghalványabb jelét is mutatja, és nem a fejét hajtogatja egy Templomban, mint valami birka. Érdekelt a te vallásod is és egy csomó dolgot érdekesnek találtam benne, pl mágia/démonok, van velük tapasztalatom is...KEVÉS, de van! De a kereszténységben is találtam megbecsülendő dolgokat, ismétlem, nem a papok "mondandójában".

A végszóra, hogy legyen miért tudatlannak, vagy mit tudom én minek nézz, 16,éves fiú vagyok.

2011. aug. 13. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!