Ha megátkoztak irigységből boszorkánynál mert én szebb vagyok, akkor hogyan kell feloldani?
Figyelt kérdés
Az átok úgy szól hogy betegeskedjek és ráncosodjak. Már nagyon sok és mély ráncom keletkezett 1 hét alatt 6 évet öregedtem az ismerőseim szerint. A szívem pedig nagyon fáj néha. Mint ha valamivel szurkálnák. Hát ennyi.
Próbálkoztam Bibliával, fehér gyertyával de semmi hatás. Hogy kell feloldani ezt az átkot?
2011. júl. 20. 14:01
11/24 A kérdező kommentje:
14:56 köszönöm szépen.
Nem biztos h irigységből, de az biztos h megátkozott 2 lány 1 boszorkánynál. Adtak 1 cipőt és azt mondták hordjam. Azzal mit csináljak?
2011. júl. 20. 15:10
12/24 anonim válasza:
Ha úgy érzed,hogy átkozták/rontást küldtek rád akkor menj el egy jósnőhöz..ő fel tudja oldani a rontást és az valami rossz formájában visszaszáll arra aki rád rakatta a rontást.Mert ez,hogy valaki mást elátkoz ebben a világban( alvilág vagy h nevezik nem tudom pontosan), ittis ez a leg elítélendőbb dolog...ezért száll vissza arra aki rádrakatta lehet, hogy betegség formájában,vagy akinek a menstruációjával történik valami..esetleg váratlanul teherbeesik...
13/24 A kérdező kommentje:
Jó.
2011. júl. 20. 16:26
14/24 anonim válasza:
Ásol egy nagy gödröt. Veszel egy üstöt. Telesz.arod. Belerakod a gödörbe. Elásod. Még egy gödröt ásol, de azt kézzel kell kikaparni! És abba pedig behánysz.
15/24 anonim válasza:
Amugy meg sok és mély ránccal nem vagy szép akármennyire is szeretnéd azt hinni.
17/24 anonim válasza:
nem vagy egy kicsit beképzelt? :D hogy szerinted annyira szép vagy, hogy bárki időt pazarolna rá, hogy megátkozzon? :D Esetleg aludd ki magad és eltűnnek a vélt ráncaid. Kialvatlanul bárki elég csúnyán tud kinézni :D
18/24 A kérdező kommentje:
Holnap délelőtt 10re megyek 1 boszorkányhoz azt mondta vállalja. Nem kell vinnem semmit csak magamat. 10.000Ft ot kért. De valami olyasmit mondott hogy minden negatív valamitől megszabadít. Adott 1 hét garanciát is! Azt mondta ha utána 1 hét alatt továbbra is jelentkeznének a gondok, akkor visszatéríti az egész pénzt!
2011. júl. 21. 09:09
20/24 phoenix9876 válasza:
nem eleg levenni az atkot, mert ujrateheto. Keves ember van, aki kepes egy feketemagus erejet 100%-ban elvenni, de az a vegleges megoldas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!