Szeretnék mágiát tanulni. Hol kezdjem el?
Figyelt kérdés
könyvajánlatokra, esetleg segítőkész mágusokra gondoltam2011. júl. 14. 22:02
11/25 anonim válasza:
Basszus, lehet, hogy már tényleg nem élek.
13/25 Killgun válasza:
NIncs kedvem linkelni,de írd be a google ba,hogy:Minden ami tk...
14/25 anonim válasza:
kedvencem a SECTUMSEPRA ->gyilkos ez is mint az Avada Kedavra
de még van pár:Lumos(fény),Crucio(kínzás),Imperio(kényszerítés,irányítás),expecto patronum(patrónus idézés dementor ellen),vingardium leviosa(lebegtetés),reparo(helyreállítás),levicorpus(fejjel lefelé lógatás),invito(magunkhoz hívás),petrifikus totalus(mozdulatlanná dermesztés)
16/25 anonim válasza:
Eileen Holland: Boszorkánypraktikák
Raymond Buckland: A boszorkányság nagykönyve
Susan Shephard: Boszorkány jóskönyv
Ann Marie Gallagher: A varázslat bibliája; Boszorkánybiblia
17/25 anonim válasza:
ti hülyék vagytok? ez egy komoly kérdés. Harry Potter varázsló, nem mágus. VISZONT a sötét varázslónál mindig tanulhatsz, ne feledd. az anime világában él, szóval még 1 kicsit várnod kell hogy eljuss hozzá! addig is sötét varázs támadááás!!!!! xD [link]
19/25 Won válasza:
A legjobb, ha a szabályok megismerésével kezded, majd jöhetnek az analógiák. Ha érdekel írj privátot!
Won
20/25 anonim válasza:
Won, te elrontottad a kérdés jó válaszait a te válaszoddal :( szégyeld magad. :D én szkeptikus vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!