Hogyha választhatnál milyen mágiát használnál?
Figyelt kérdés
Én nem hiszek a mágiában, meg semmi hasonlokban, de szerettem a scifit és a fantasyt. :D
1.
zámomra a legjobb a gyogyito mágia lenne. Minden sérülésemet azonnal helyre tudnám hozni, és nem öregednék. :D:D
2. Valami tér mágia. Tudnék teleportálni, kedven szerint irányitani a gravitáciot. :D
3. Jég mágia.
2011. jún. 27. 23:13
1/17 Tom Benko válasza:
Warhammer40k - Gépekre ráolvasás. :)
Nomeg a jó öreg Power word készlet. :) Istenné váláshoz elengedhetetlen. :)
2/17 anonim válasza:
teleportálási lehetőség, láthatalanná tudnék válni, meg még divine shield a wowból :D na jo meg levitáció is jöhetne, meg h démonokat tudjak idézni magam mellé :D
3/17 A kérdező kommentje:
Power word? amegmi'?
2011. jún. 28. 12:36
5/17 A kérdező kommentje:
Nem játszottam még vele soha. :D
2011. jún. 28. 13:09
7/17 anonim válasza:
jég mágia. WoWból a cone of cold frost nova meg deep freeze kéne :D
8/17 Tom Benko válasza:
AD&D Hatalomszavak, van például power word kill. Nincs ellene védelem, esetleg nagyon erős akarattal lehet túlélni. egész szép kis gyűjtemény van belőle. :)
9/17 anonim válasza:
Én nekromanta lennék, vagy vérmágus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!