Hogyan tudom eladni a lelkem?
14:46
A butaság sugárzik a soraidból. Fogalmad sincs róla hogy miről írsz.
Utolsó: Azért valós történelmi személyeket ne keverj a kitalált istened mellé.
Kedves Bíró Miklós!
Nekem az a tapasztalatom, hogy aki megtalálja ISTENT, az valójában a végtelen szeretetet találja meg. A türelmet, az együttérzést.
A soraidból gyűlölet, lenézés és türelmetlenség tükröződik...
Nem tudom hogy jutottál ahoz a tapasztalathoz.Sajnos az még nem teljes. Bár úgy lenne!
ami engem illet,abban sajnos igazad van.a hülyét ugyan nem gyűlölöm,de a megátalkodottat,a csökönyös hülyét,aki mégcsak nem is akar elmozdulni az egy pontról a kettőre,nos sajnos azt nagyon tudom gyűlölni.s aztán ha még tanítani is akar... nos akkor nekem végem van. Nem elég hogy őmaga hülye s akkor még tanítványokat akar szerezni a hülyeségéhez.Nem azért írom,hogy sajnálj,de a gyűlöletnek megvan az a belső természete,hogy azt öli aki teszi.Benne van magában a szóban: gyűl-öl.tehát ha én gyűlölök azzal magamat ölöm.Márcsak ezért is igyekszm leszokni róla.majd ,ill.máris imádkozam érte - Értük - hogy Isten világosítsa meg előrrük is azŐ arcát.
Köszönöm,hogy őszinte voltál.
19:26!
Köszönöm,hogy írtál,mert már attól féltem,csak hietlenek vannak. Én kiszállok.Nem hagyom magam tudatosan bosszantani,mert már ilyen gyanúm is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!