Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ki miben hisz a halállal...

Ki miben hisz a halállal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Kissé furán hangzik tudom, de mégis szükségem lenne néhány értelmes válaszra, a helyes gondolatmegfogalmazásomhoz. Köszönöm, előre is.:)
2011. jún. 12. 10:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hát én úgy vagyok vele, hogy csak a test hal meg. A lélek kiszabadul, de hogy utána hova kerül azt nem tudom. Én hiszek a szellemek létezésében. reinkarnáció az számomra idegen dolog. nem foglalkoztat. de nem hiszem hogy a lélek beköltözne egy másik ember testébe. viszont ott van per Yingve ohlin(egykori black metal énekes) mondásai is. ő többször is belezuhant a klinikai halálba és beszámolt mindenféléről. pl: fényekről elég részletesen is mondja. sajnos már nem él 22 évesen öngyilkos lett. na a lényeg az ő elmondásai szerint az jön át mintha lenne túlvilág.
2011. jún. 15. 17:51
 12/15 Zerkowitz ***** válasza:
fölmegyünk a mennybe a tisztítóba vagy a pokolba
2011. jún. 16. 15:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Én olyan kiváltságos vagyok, hogy halál után Valinorban visszakapom a testem. Hogy veletek mi lesz, azt homály fedi örökre :)))
2011. júl. 1. 20:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Halál után a testedet elhamvazstják vagy berakják egy koporsóba. Ha fizikázni meg biológiázni kezdünk akkor eggyértelműen le áll az agyad a szíved mindened amitől ember vagy . Mivel vannak az emberben olyan dolgok amik nem 100%-ban megmagyarázhatók ezért biztosan van egy valaki aki ezeket a dolgokat adta gondolok itt csak a lelkiismeretre , ez számomra ne magyarázható meg biológiailag hogy az agy miatt lessz egy iylen érzésünk , de az agy nem érez hanem az ember , nincs oylan testrészünk amivel érzünk , ezért ez valószínűleg egy láthatatlan tárgy ami nem hal meg a testtel hanem tovább él . Ha csak meghalnánk akkor nem lennének érzéseink nem lenne lelkiismeretünk , nem éreznék a szeretet , nem tudnánk csak a hittel meggyógyulni . Nem lennének Mártírok stb . Én nem tudom melyik vallás vagy lehet egyik sem az ami megmagyarázza azt hogy az ember miért érez miért vannak benne olyan dolgok amik biológiaiag és fizikailag nem magyarázhatók . Ez az ember sajátossága és szerintem ezért nem csak élünk majd meghalunk , ha csak ez lenne akkor tömeg öngyilkolás lenne , hiszen minek szenvedni hisz úgy is meghalunk , de reménykedtek és ezért nem lesztek öngyilkosok
2012. máj. 14. 07:27
 15/15 anonim válasza:
Sajna nálam a hit nem egyezik meg a tapasztalattal.Ugyanis ha a valóságot ahol senki nem tapasztal semmit a túlvilági dolgokkal kapcsolatban akkor azt kell mondjam nincs kiút sajna mindenkit elér.Ha viszont a tapasztalataimra hivatkozok akkor el kell mondjam igenis létezik, nem elkerülhető de el lehet érni hogy később jöjjön mint kellene. Igenis létező dolog e világban és igenis létező személy az én világomban.Találkoztam vele és sok mindent tanultam tőle.A gyógyítástól kezdve egészen addig amíg a fantáziádra bízod ugyanis nincs lehetetlen.
2012. szept. 6. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!