Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Létezik olyan varázslat,...

Létezik olyan varázslat, amivel megtudhatom hogy egy bizonyos személy szerelmes-e belém?

Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 21:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%

Igen létezik, én találtam fel.

Meny oda hozzá csókold meg, ha pofán vág, az azt jelenti, hogy nem.

2011. máj. 22. 17:08
 12/18 anonim ***** válasza:
69%

Az előttem szólóval egyet értek...teljesen iagazat adok.

Nincs jobb módszer,odamész megcsókolod,szó nélkül,és várod a rekciót,nem hiszem hogy pofán fog vágni,de az biztos,hogy az arcából azonnal kifogod olvasni,mit gondol rólad,vagy mit érez irántad...ennél jobb varázslat nincs...

2011. máj. 24. 00:37
 13/18 anonim válasza:
100%
Utolsó kettőnek: van benne valami, de az első reakcióból nem mindig derül ki :D Lehet, h kell egy 10 mp hogy felfogja mi is történt :D
2011. máj. 27. 12:28
 14/18 anonim válasza:
85%
Ez komolyan kérdezted?Talán kérdezd meg az illetöt!
2011. máj. 28. 09:12
 15/18 KovA1963 ***** válasza:
85%

Nem mindegy fiú avagy lány vagy-é - ez utóbbit feltételezem, mert azok szeretnek bűbájoskodni.

Szerintem ne nagyon kérdezd meg direktbe', mert jobb az, ha meghagyod a szabadságát magától mondani.

Inkább kérdezd meg tőle, hogyha szerelmes lenne (valakibe) akkor megmondaná-e (neki) ?

Ez így talányosabb :-)

1.) Egyrészt nem kényszerből vall színt, megmarad a szabadsága azt magától megtenni.

2.) Kap egy azonnali lehetőséget.

3.) Ha igent mond és szerelmes de nem mondta meg - akkor van min rágódnia, mert ellentmondott önmagának.

4.) Ha igen-t válaszol és nem mondja meg kicsit később sem, az azt jeleni, hogy nem (elég) szerelmes (csak te láttad úgy mert szeretnéd - ez esetben jöhetnek a klasszikus varázslatok: igyekezz a közelében lenni, sok időt tölteni vele ezekkel a legjobb esélyt adni, hogy megtörténjék a varázslat, de rá ne nyomulj - mert hagyni kell neki azt megélni - ha nyomulsz minden más igen, de ez nem történik meg).

5.) Ne légy türelmetlen, de ha mindez hatástalan, akkor légy kemény magadhoz és ábrándulj ki gyorsan, szerelemhez kettő kell - ha kiegyensúlyozatlan a dolog akkor aki önzően szeret (mert ő magának akarja) az a rövidebbet húzza a végén.

Keménynek is kell tudni lenned önmagadhoz, hogy végül azt találhasd meg akiért az összes addigi csalódás megérte.

"Tégy engem mintegy pecsétet a te szívedre,

mintegy pecsétet a te karodra;

mert erős a szeretet, mint a halál,

kemény, mint a sír a buzgó szerelem;

lángjai tűznek lángjai, az Úrnak lángjai."

(Énekek éneke 8. fejezet 6.vers)

2011. jún. 1. 10:38
 16/18 KovA1963 ***** válasza:
87%

Ja igen, és elfelejtettem - az sem ut'só szempont, hogy egy efféle talányos kérdés alkalmas kiugrasztani a nyulat a bokorból... mert hogyha szerelmes nekiáll agyalni, nyugtalanítja, hogy miért is kérdezed - oszt' megsürgeti magát...

Merhogy úgy van az ember, hogy amíg azt hiszi valamit akármikor megtehet - azt hajlamos vég nélkül (soha) meg nem tenni - míg késő nem leszen.

No hát varázsolj, de ne őt magadnak, hanem neki magadból. :-)

2011. jún. 1. 10:50
 17/18 anonim válasza:
0%

igen van és egyszerű:kövesd az utasitásaim:

1.keres egy fehér ruhadarabot

2.egyél legalább 2fej hagymát meg

3.keres egy kerek asztalt

4.a kerek asztalra tedd rá a fehér ruhadarabot

5.álj a ruhadarab fölé

6.kaksiz rá a ruhára

7.GYÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖKÉR

2013. márc. 12. 16:05
 18/18 anonim válasza:
Van egy módszer...Hívd el egy folyóhoz,ugorj bele és ha utánad ugrik meg is van a válasz. Ha nem akkor megszívtad.
2015. márc. 22. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!