Létezik olyan varázslat, amivel megtudhatom hogy egy bizonyos személy szerelmes-e belém?
Igen létezik, én találtam fel.
Meny oda hozzá csókold meg, ha pofán vág, az azt jelenti, hogy nem.
Az előttem szólóval egyet értek...teljesen iagazat adok.
Nincs jobb módszer,odamész megcsókolod,szó nélkül,és várod a rekciót,nem hiszem hogy pofán fog vágni,de az biztos,hogy az arcából azonnal kifogod olvasni,mit gondol rólad,vagy mit érez irántad...ennél jobb varázslat nincs...
Nem mindegy fiú avagy lány vagy-é - ez utóbbit feltételezem, mert azok szeretnek bűbájoskodni.
Szerintem ne nagyon kérdezd meg direktbe', mert jobb az, ha meghagyod a szabadságát magától mondani.
Inkább kérdezd meg tőle, hogyha szerelmes lenne (valakibe) akkor megmondaná-e (neki) ?
Ez így talányosabb :-)
1.) Egyrészt nem kényszerből vall színt, megmarad a szabadsága azt magától megtenni.
2.) Kap egy azonnali lehetőséget.
3.) Ha igent mond és szerelmes de nem mondta meg - akkor van min rágódnia, mert ellentmondott önmagának.
4.) Ha igen-t válaszol és nem mondja meg kicsit később sem, az azt jeleni, hogy nem (elég) szerelmes (csak te láttad úgy mert szeretnéd - ez esetben jöhetnek a klasszikus varázslatok: igyekezz a közelében lenni, sok időt tölteni vele ezekkel a legjobb esélyt adni, hogy megtörténjék a varázslat, de rá ne nyomulj - mert hagyni kell neki azt megélni - ha nyomulsz minden más igen, de ez nem történik meg).
5.) Ne légy türelmetlen, de ha mindez hatástalan, akkor légy kemény magadhoz és ábrándulj ki gyorsan, szerelemhez kettő kell - ha kiegyensúlyozatlan a dolog akkor aki önzően szeret (mert ő magának akarja) az a rövidebbet húzza a végén.
Keménynek is kell tudni lenned önmagadhoz, hogy végül azt találhasd meg akiért az összes addigi csalódás megérte.
"Tégy engem mintegy pecsétet a te szívedre,
mintegy pecsétet a te karodra;
mert erős a szeretet, mint a halál,
kemény, mint a sír a buzgó szerelem;
lángjai tűznek lángjai, az Úrnak lángjai."
(Énekek éneke 8. fejezet 6.vers)
Ja igen, és elfelejtettem - az sem ut'só szempont, hogy egy efféle talányos kérdés alkalmas kiugrasztani a nyulat a bokorból... mert hogyha szerelmes nekiáll agyalni, nyugtalanítja, hogy miért is kérdezed - oszt' megsürgeti magát...
Merhogy úgy van az ember, hogy amíg azt hiszi valamit akármikor megtehet - azt hajlamos vég nélkül (soha) meg nem tenni - míg késő nem leszen.
No hát varázsolj, de ne őt magadnak, hanem neki magadból. :-)
igen van és egyszerű:kövesd az utasitásaim:
1.keres egy fehér ruhadarabot
2.egyél legalább 2fej hagymát meg
3.keres egy kerek asztalt
4.a kerek asztalra tedd rá a fehér ruhadarabot
5.álj a ruhadarab fölé
6.kaksiz rá a ruhára
7.GYÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖKÉR
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!