Mik a vélemények? Ti hisztek benne? Kb 2 éve oda jött hozzánk egy idegen (sötét bőrű) asszony, elkezdett mutogatni ránk és sorra mondott mindenkinek valami szöveget! Nekem azt hogy rontás van rajtam, sok/nagy betegségem lesz.
Figyelt kérdés
Valaki elátkozhatott?Létezik ilyen?És ha igen hogyan tudnék megszabadulni ettől?Eddig nem hittem ebben de már kezdek,mert mostanában elég sok nyavalyám,egészségügyi gondjaim vannak!:-S2011. ápr. 9. 07:22
11/16 anonim válasza:
mit mondott neki? gondolom semmi személyeset, csak néhány általános dolgot, a többit meg bemesélte saját magának
12/16 A kérdező kommentje:
Hát a csaj elég szar dolgokon ment át(zaklatás,rossz életkörülmények...stb)És ezzel kapcsolatos volt amit az asszony mondott!De már nem igazán emlékszem pontosan!
2011. ápr. 9. 10:58
13/16 anonim válasza:
Nekem egy ilyen egyszer régen azt jósolta, hogy még abban az évben férjhez megyek. Csak tíz évet tévedett... :D
14/16 A kérdező kommentje:
:)
2011. ápr. 9. 12:17
15/16 anonim válasza:
16/16 anonim válasza:
Egyszer kaptam egy e-mailt hogy töltsem ki a tesztet. Ki töltöttem,hogy milyen téren vannak problémáim,egészségügy,pénz és párkapcsolat. A teszt vége az lett,hogy ezeken a tereken rontás van rajtam 2-3 hónapig minden héten kaptam egy e-mailt egy sztorival,hogy egyszer a pap vette le a lányról a rontást,de aztán visszatért rá,máskor egy ember átkozott meg egy másikat az e-mail végén az volt oda írva,hogy küldjek SMS-t az xy számra és megtisztulok. Az e-mailt kitöröltem és nem hittem el,hogy rontás van rajtam azóta 1 év telt el és érdekes,hogy nagy változás történt. Nem volt rajtam és nincs is rajtam rontás,de amióta olvastam,hogy pénzügyi rontás van rajtam azóta be tudtam szerezni 65 ezerért egy jó kis Xboxot :D Senkit se lehet megátkozni. Ha elhiszed,hogy meg vagy átkozva akkor ezen fog kattogni az agyad és mindent elrontasz és ráfogod arra,hogy átkozott vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!