Létezik ilyen mágia, amivel szolgává lehet tenni a Sátánt?
Volt egy filmben [link] hogy metszetekkel idéztek a középkorban sátánt és utána rajta keresztűl uralkodtaka földön. Eszembe jutott hogy már hallottam ilyent.
Létezik ilyen metszetes mágia ? Lehetséges hogy egy élő ember megszállja a sátánt és az ő alakjában uralkodjon a földön ?
Vaa besirok.Az ezoteria topic mindig feldobja a napomat:)
Igen,minden film a valosagon alapul.Itt az ideje lebombazni a kepzeletunket,mint a South Parkban.
22:44
valóságon bizony. én le is cidáztattam és közben a szarvaiba kapaszkodtam:D
csak annyit kell tenned, hogy feláldozol egy szűz csirkét, másnap a vérében fürdesz, harmadnap pedig pókerpartit rendezel és a csirke maradékát elrágcsáljátok
Ezt a mágiát pénznek hívják.
A másik út pedig, jól látod, a fürdőruci: De hozd a varázsbotodat is, Gandalf bácsi tanít pár új trükköt, aztán majd meglátjuk milyen tehetséges vagy!
ha a sátánt akarod szolgádnak, nem tudom mi olyan nagy dologra készülhetsz.
a sátánnal jobb nem szarakodni. :/
inkább egy démont próbálj meg. több feljegyzés is szól arról, hogy középkori okkultisták megidéztek egyes démonokat, hogy szolgálják őket. csak a módszert nem tudom. :S
amúgy a sátán sem úgymond "sátán". valójában a neve jelentését istenhez lehetne kötni, csak a bibliafordítók egyes kifejezéseket rosszul fordítottak. ennyi erővel akár istent, vagy egy angyalt is szolgává tehetnél. :DDD
jah, ui: amúgy a sátán is csak egy lélek, csak erősebb az emberinél.
kétségtelenül szüksége van egy testre, hogy a fizikai síkon tudjon mozogni.
"Nem én találtam ki, hanem benne volt a tv-ben, a filmben ! "
Azért mondom, hogy épp innen veheted biztosra, hogy létezik ilyen, elvégre benne volt egy filmben. Nem tudom, láttad-e a Tróját, azt is korabeli felvételek alapján vágták össze és digitalizálták újra. A Jurassic Park is megtörtént eseményeken alapul, Costa Rica mellett, ha van bátorságod, elmehetsz a szigetre, ahol a 3. rész óta elvadult dinoszauruszok élnek.
Amúgy gondolom eleged van a sok hasznavehetetlen válaszból, ezért leírom a szertartás menetét:
Végy egy vödörnyi alvadt kecsketejet, amit szűz fekete bárány cukrozott vérével töltesz tele. Azután főzz meg elevenen 6 belülről kifordított mérgeskígyót miközben elmondod 66-szor a Sátán nevét. Ezután éjfélkor állj meztelenül, fokhagymafüzérrel és fordított kereszttel a nyakadban angolnák kivájt szemével teli hordóba egy nagy felfestett ötszög közepébe úgy, hogy előtte megiszol másfél liter 90°-os Kecskeméti Asszonyugratót miközben latinul mondod a Miatyánkat visszafelé. Az előző holdfogyatkozáskor bekevert fenti kotyvalkéhoz önts benzint, de előtte hányjál bele, ezt kell majd rálocsolnod a sátán valamelyik fejére. Mikor meghallod a holló károgását, és látod, hogy már nyílik a föld, akkor vágd hozzá a sátánhoz a vödröt (gyújtsd is meg, hogy égjen), közben mondj idézeteket a Sátán Bibliájából, dobj a nyakába békák beleiből készített hurkot, így a szolgád lesz. Mindennap etesd szűzlányokkal, hogy éhen ne haljon.
ez igen 21:49!
te aztán érted a módját. és...sűrűn csinálod ezt?
xD
amúgy egész jó.
ezen a Kecskeméti Asszonyugratón még most is szakadok XDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!