Meg tudná valaki mágikusan mondani, ki nyeri a VV 4-et?
Figyelt kérdés
Ez érdekel mindenkit.2011. febr. 23. 19:24
11/19 anonim válasza:
Sajnos ismerem. Hidd el azt, amit szeretnél.. Én csak elmondtam a véleményem..:)
12/19 anonim válasza:
19:35 válaszához szolok (bOCS az OFF-ért) ez annyira szánalmas hogy aki az RTL cluba dolgozik azok ilyeneket írogatnak ki. meg lehet az egész kamu.. de akkor is milyen joga van hozzá. neki ebből mi haszna származik?!
13/19 anonim válasza:
Én nem nézem,de úgy olvastam itt a neten,hogy az egész előre megvan írva,azt írták,hogy valami testvérpár egyik tagja fog nyerni,valami B betűs nevű.Azért erre Én is kíváncsi leszek,hogy tényleg ekkora kamu-e az egész :)
14/19 anonim válasza:
ez csak az idió.ta barmokat érdekli, a világ legnagyobb hüly.esége...
16/19 anonim válasza:
20:30
Semmi gond,csak belinkeltem,mit olvastam,amúgy nem tudom mi haszna származna belőle,meg h mennyi az igazság az egészből...
17/19 anonim válasza:
A mágiát nem szokás ilyen hülyeségre fordítani. És igazából nagyon kevés embert érdekel a vv.
18/19 anonim válasza:
Most mondják a fókuszban hogy az SMS-ekből származó pénzeket a gyerekekre fordítják.
19/19 Fémfaház válasza:
Mágikusan megmondom, hogy Alkeszos fog nyerni. Megjósoltam, főztem mágia italt is, megnéztem a gömbömbe. Úgyhogy pro vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!