Mágiát szeretnék tanulni. Milyen lehetőségek vannak?
Figyelt kérdés
Lehetnek könyvek, tanfolyamok(akár neten is).2011. febr. 6. 15:16
11/15 anonim válasza:
Tudom ajánlani Herry Pottert, csúcs a faszi!
12/15 anonim válasza:
nézd meg a sorozatomat!azért készítettem mert aki a mágia után kezd érdeklődni, az előbb az interneten keres.Azért hoztam létre hogy aki érdeklődik az ezotéria iránt, annak adjak egy kis iránymutatást.a sorozatomat mersusz_orakuluma.mlap.hu weblapon találod a seprűnyéltől boszorkányig menüpontban.
13/15 anonim válasza:
hülyére akarod majd venni az ostoba háziasszonyokat akik a saját bénaságukat mások rosszindulatával magyarázzák? jó pénz van benne hajrá...
de ehhez nem kell iskola csak pár könyv meg valaki aki már csinálta hogy elnézz tőle pár trükköt.
14/15 ekeke válasza:
Én a mágiarakást ajánlom, nőként igen sokra mész majd vele, mindenütt megtalálható a receptje.
15/15 anonim válasza:
Könytár.
Meg még: www.uploading.p8.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!