Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mágiát szeretnék tanulni....

Mágiát szeretnék tanulni. Milyen lehetőségek vannak?

Figyelt kérdés
Lehetnek könyvek, tanfolyamok(akár neten is).
2011. febr. 6. 15:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
45%
Tudom ajánlani Herry Pottert, csúcs a faszi!
2011. febr. 10. 02:32
 12/15 anonim ***** válasza:
nézd meg a sorozatomat!azért készítettem mert aki a mágia után kezd érdeklődni, az előbb az interneten keres.Azért hoztam létre hogy aki érdeklődik az ezotéria iránt, annak adjak egy kis iránymutatást.a sorozatomat mersusz_orakuluma.mlap.hu weblapon találod a seprűnyéltől boszorkányig menüpontban.
2011. febr. 12. 19:20
 13/15 anonim válasza:
10%

hülyére akarod majd venni az ostoba háziasszonyokat akik a saját bénaságukat mások rosszindulatával magyarázzák? jó pénz van benne hajrá...

de ehhez nem kell iskola csak pár könyv meg valaki aki már csinálta hogy elnézz tőle pár trükköt.

2011. febr. 13. 09:16
 14/15 ekeke ***** válasza:
Én a mágiarakást ajánlom, nőként igen sokra mész majd vele, mindenütt megtalálható a receptje.
2011. márc. 1. 19:19
 15/15 anonim ***** válasza:

Könytár.

Meg még: www.uploading.p8.hu

2012. márc. 22. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!