Hogy ha választhatnál 2 természett feletti képességet, mit választanál?
Figyelt kérdés
Bár személy szerint nem hiszek a mágiában, istenben, de ki ne ábrándozott volna valamilyen különleges képességről? :D
1. Vitakinesis. Ha jól értelmezem akkor ez gyógyitás. Nem öregednék, halhatattlanság. :)
2. Cryokinesis. Fagyasztás.
Itt van egy weboldal az összes "képességel". Bal oldalt a képesség neve (linkek, rá lehet kattintani a részletesebb leiráseért), és a képesség melett meg a kulcsszó. Pl. Cryokinesis: ice
2011. jan. 24. 09:58
21/30 anonim válasza:
Engem a gondolatolvasás érdekelne és valami gyógyító erő.
22/30 anonim válasza:
1. Időmanipuláció
2. Mások akaratának befolyásolása ^^
24/30 Boti0096 válasza:
Én olyat választanék, hogy:
gondolatolvasás
és teleport :D:D
25/30 anonim válasza:
Gondolatolvasás
A másikon még gondolkozok :]
27/30 anonim válasza:
Láthatatlanság
Időben utazás vissza/előre
28/30 anonim válasza:
1.Idő megállítás
2.Mások döntéseinek befolyása
29/30 anonim válasza:
gondolatolvasás és kicsit több bátorság érzelmi kérdésekben (tudom ez utóbbi hivatalosan nem az de nálam már szinte természetfelettinek is nevezhető...)
30/30 anonim válasza:
1. Halhatatlanság
2. Gondolatolvasás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!