Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Az angyal idézés is rejt...

Spyke93 kérdése:

Az angyal idézés is rejt magában veszélyeket? Jóval veszélyesebb mint a démon idézés?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 06:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
65%

Ugyanolyan veszélyes. Miért is? előttem már leírták. Egy embernél magasabb, ráadásul szellemi lény megidézése nagyon igénybe veszi az idéző lelkét - innen az őrület.

A szkeptikusok meg mehetnének a fenébe, mert az ő véleményükre ezotériában senki sem kíváncsi!

2011. jan. 3. 13:45
 12/24 A kérdező kommentje:
De gondolom kezdő létemre nem tudok meg idézni olyan hatalmas erőt.
2011. jan. 3. 14:02
 13/24 anonim válasza:
51%

"Mert mi a démon, ha nem elkorcsosult, rossz útra tévedt angyal?"

És mi van akkor,ha a démon jó útra tévedt és angyal lett belőle?:D

Nem vagyok ezotériára hajlamos,de szerintem egy angyal nem olyan veszélyes mint egy angyal.Elvégre(a keresztények szerint)a földön az életet Isten teremtette,és nem a(z) Ördög/Sátán.Isten szolgái az angyalok,tehát nem gonoszak.

2011. jan. 3. 15:13
 14/24 anonim ***** válasza:
Miért akarsz angyalt idézni??
2011. jan. 3. 16:27
 15/24 A kérdező kommentje:
lenne hozá pár kérdésem
2011. jan. 3. 16:30
 16/24 anonim válasza:
15:13: "...de szerintem egy angyal nem olyan veszélyes mint egy angyal." ?????????
2011. jan. 3. 17:59
 17/24 anonim ***** válasza:
54%

Démon rengeteg féle van, egyesek bukott angyalok, mások régi istenek, természeti szellemek, vagy szörnyetegek, akiket valamilyen úton-módok a keresztény isten szörnnyé degradált, kizárva a saját kis vallásából, pontosabban a megtestesült gonosznak tüntetve fel őket, mivel nem hajtották igába a fejüket..

És mivel sem régen, sem most nem akarják ezt az urat szolgálni, démonból nem lesz angyal :)

Persze a fentiek után senki ne gondolja ábrándos, rózsaszín cukiságoknak őket. Kemény árakat kérnek a velük való munkáért.

2011. jan. 3. 20:48
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Angyalt nem lehet megidézni,démont lehet.Ha esetleg sikerülne,az is egy démon angyal bőrbe bújva.
2011. jan. 5. 06:09
 19/24 anonim válasza:
Kérdezd meg Istent, ha válaszol írd ide nekünk, köszönjük!
2011. jan. 10. 07:01
 20/24 Jp0rta válasza:
52%
Na jó, látom elég sok értelmes komment született. Egyrészről, ha nem érdekel, nem hiszel benne, akkor ne válaszolj. Nem hinném, hogy akárki is kötelezne rá. A nagy hozzáértők közül meg az olyasmik, hogy "bukott angyal" meg hasonlók...baromság. Emberek vagyunk, és nem tudjuk felfogni ezeknek a lényeknek létezési okát. Nem gonoszságról, meg jóságról van szó, a keresztény szűklátókörűség, hogy az "urat szolgálják' és hasonlók meg nagyon nagy butaság. Egyet mondok neked: senki vagy hozzájuk képest, pont mint én, és pár kérdésért ne csicskáztass semmilyen entitást, hacsak nincs hozzá tényleg elég tudásod, és tapasztalatod. Ez nem játék.
2011. jan. 10. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!