Hogyan iönömdézhetek meg egy szellemet?
Sokat olvastam már hogy ígyszar úgyszar szellemet idézni.Nemtudom mit higyjek és mit ne.Ezért kiváncsi lennék rá,és kérem aki hülyeséget ír az ne tegye mert nem vagyok kíváncsi a benne rejtőző humor heroldra.Köszönöm.
13/F
úgy sz.r szellemet idézni, ha elhiszed hogy előbb-utóbb ott lesz egy szellem. ha nem hiszed, akkor csak poénból csinálod, és akár még épelméjűnek is tekinthetnek.
ha komolyan elhiszed hogy valami megmagyarázhatatlan izébizé ott lesz attól, hogy te felállítasz öt égő vackot (gyertyát/macskát stb.), hát akkor csak az idődet vesztegeted.
és még semmi humorosat nem is írtam :D
Teljesen komolyan mondom:
Nem kell mindent elhinni, amit mondanak. Azt hiszed, hogy itt a GYIK-on mindenki valóságot ír? Vannak olyanok, akiknek ez sikerül, vannak olyanok, akiknek viszont nem fog soha.
13 évesen csak ne idézgessél! ez nem vicc
ezek a dolgok nem játszadozó kedvű tinik kezébe valók (sőt 13 évesre még a tini se teljesen passzol)
nem csesztetés kép mondom én is voltam olyan idős de abba a korba amibe vagy még találj ki jobb hobbit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!