Lehet szellemet idézni szílveszterkór vagy újévkór?
Figyelt kérdés
Ez különösen jó vagy nem, nektek milyen tapasztalaitok vannak.2010. dec. 30. 05:24
12/18 anonim válasza:
Bármikor lehet, de soha nem ajánlatos.
13/18 A kérdező kommentje:
Miért nem fog megjlenni semmi ? Másnak mindíg minden megjelenik. A szilveszter egy kitüntetett alkalom mint a november 1 hogy nyitva vannak a túlvilág kapui és itt hemzsegnek?
2010. dec. 30. 13:34
14/18 anonim válasza:
drágám honnan veszed ezt? egyetlen ókori nép se ünnepelte a jan.1-jét. (legalább is én nem tudok róla)
a keltáknál az újév október ucsó két napja és november elseje)
szóval az újév csak nekünk ilyen fontos
amúgy meg kedves kérdező annyi bugyuta kérdést tettél fel (pl: milyen szellemiséget képviselnek a szellemek) - megjegyezném válaszoltam is rá és utána rá se nézel bezzeg ezekre neked is van időd
15/18 anonim válasza:
másnak mindég minden megjelenik?!
tök hiszékeny vagy. honnan veszed?
lehet, hogy megjelenik egy tapasztalt varázslónak (mondjuk, aki 6-9 éve foglalkozik ezzel- de ők már nem kérkednek vele)
aki kérkedik az ilyesmivel mind hazudik
akinek sikerül nem veri nagy dobra, mert hosszú évek munkái állnak mögötte. megosztja tapasztaltait ha kérdezik
(előző vagyok)
17/18 anonim válasza:
Vannak mert egy ilyen széria film is van a tv-ben aki megidézi a szellemeket,sőt kinyomozza azt is hogy halt meg az illető,megőlték vagy természetes halállal halt meg.
18/18 mosolykaa válasza:
Próbálkozz inkább az auralátással, az még talán könnyebb is, a Google dob ki rá találatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!