Miért fél minden értelmileg sötét ezotéria bolond a szent dolgoktól?
Figyelt kérdés
főleg azok, akik itt vannak.2010. dec. 14. 22:09
11/14 anonim válasza:
marhaság nem félnek sőt felhasználják
12/14 anonim válasza:
Kérdező,nekem az az érzésem,hogy te ezt csak kitalálod,mert nem szereted az álltalad nevezett "sötét ezotéria bolondokat"
érdemes alaposan tájékozódni,arról,amiről véleményt mondasz.
13/14 anonim válasza:
Ne haragudj, de ilyen nincs, legalábbis még nem tapasztaltam, pedig sok helyen megfordultam már. Mi az, hogy fél a szent dolgoktól? Ez ilyen hülye keresztényfelfogás, hogy aki másban hisz, az gonosz, és annak félnie kell a szent tárgyaktól vagy az isteni erőtől. Én sem megyek lehülyézni téged a vallásba, csak azért, mert másban hiszel, jó lenne, ha te sem tennéd!
14/14 anonim válasza:
én okkultista vagyok és elég sokat foglalkozom mostanában az ezotériával de nem félek semmi ilyesmitől x"DD :D néha elmegyek templomba, szoktam imádkozni meg ilyesmik xd :D nem félünk mi semmi ilyen dologtól szval ez a kérdés butaság xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!