Ophanimok (isten szemei) jelennek meg New Yerseyben? Valaki ismer ilyen szemes videot?
Bocs kicsit furcsa a kérdésem. Most van egy dróninvázió világszerte. New Yerseybe minden nap már hosszú hónapok óta. Néztem pár videot és cikket. Ez felütötte a fejem. Azt beszéli a guru, hogy olyan plazmagömböket látnak amikben ilyen Isten szemei néznek kifelé és több szent ember arcát is látták benne. Azt is meséli, hogy azt a képet amit a háttérben van konkrétan New Yerseiben fényképezték. Volt olyan, hogy egy Yerseyi lakás felett több napig ilyen szem kandikált. Nagyon megilletődött a hölgy és mutogatta másoknak is, akik megilletődtek, sirtak és megtértek többen. Több napig ott állt a levegőben ez a szem a fogaskerékben és csak nézett. Azt írták fórumba máshol, hogy kihívták a rendőrséget is hogy tartoztassák le, mert ateista, liberális lakosoknak nem tetszett, de em tudták elüldözni. Pár nap után magától továbbállt. Nem értem miért kellenek küllők egy ilyen szemnek. Biztos vannak róla videok. Valaki tudna mutatni ilyen ophaminról videot? KÖSZI!
Ezt FB-én osztották. Nem ismerem a közösséget ahol ezek amiről beszél megától értendő
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!