Mennyi idő a kívánt pénzösszeget a Vonzás Törvényével bevonzani nálatok?
A titok című filmben Jack Canfield állítja, hogy vagy 4 hétig nem történt semmi. Azt mondta, hogy a kívánt 100 000 dolláros összeget kb 30 nap alatt vonzotta be.
Akik azt mondják, hogy nem működik talán nem elég kitartóak, 30 nap az sok..
Hazudnak
20 eve probalok bevonzani nagyobb penzosszeget, lof-szt se kaptam eddig
Általában hónap végén kapod meg. Bevonzani meg úgy tudod, hogy vállalsz túlórát.
Szívesen!
Nincs vonzás törvénye. Fejezzétek be. Van a gravitációs kölcsönhatás de az más.
És most jöhet a sok picsogó, hogy de van vonzás törvénye. Na akkor valaki írja le a törvényt. Nem azt amit olvasott róla,hogy létezik ha nagyon akarod, hanem alátámasztva. A törvényszerűségeket is kifejtve.
6 vagyok. Köszi!
Sajnos az ilyen oldalakat nem tudom komolyan venni mint a linkelt atlantiszfényfia oldal. El lehet tölteni a szabadidőt, ha valaki semmi értelmest nem tud helyette csinálni, de ha pénzt szeretnél vannak ennél egyszerűbb és valóságosan működő utak. ha csak vársz és közben ilyen szarokat olvasol nem jutsz sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!