Halottak napján, végzel valamilyen boszorkány szertartást?
Figyelt kérdés
Szomszéd asszony boszorkány. Valamit nagyon kotyvaszt. Kíváncsi vagyok mire készülhet?okt. 31. 20:50
1/7 anonim válasza:
Ebédet kotyvasztok és előveszem a seprűt takarítani.
2/7 anonim válasza:
Sokan azt mondják boszik nincsenek és csak az egyház találta ki hogy legyen ürügy égetni végre. Most akkor vannak boszik vagy nincsenek?🙂
3/7 Grimfox válasza:
Olyan helyeken is voltak régen boszorkányok, ahol a kereszténységet nem is ismerték. A kérdés nem az, hogy léteztek e, hanem hogy tényleg tudtak e varázsolni, vagy csak rosszindulatú, esetleg bolond emberekről volt szó, akik azt hitték, tudnak.
4/7 anonim válasza:
Hát én mocskosul bebsztam. Az nem tudom minek számít.
5/7 A kérdező kommentje:
1 # Mi jót kotyvasztottál?
nov. 1. 14:00
6/7 anonim válasza:
Borsó levest kotyvasztottam, meg főztem egy kis kínait. (Mármint ilyen Uncle bens édes savanyút, nem kínai lakost).
7/7 A kérdező kommentje:
Én is szerettem a főzeléket, de aztán mondták, hogy onnantól kezdve hogy főzve van egy zöldség már nem marad benne semmi hasznos szerves anyag, így leszoktam róluk. Már csak sülthúst, pörköltet eszek savanyúval meg krumplival minden nap 👍
nov. 1. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!