Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ez hogyan lehetséges ?

Ez hogyan lehetséges ?

Figyelt kérdés

Hiszek a karmában , karmikus kötődésekben, sokat olvastam róla. Azonban a mostani olvasmányom méginkább meggyőzött. Azonban a kérdés amire kerestem a választ továbbra sincs meg.

30 éves férfi vagyok.

Kb 14 éves korom óta a párkapcsolataim jellemzője, hogy kiszolgáltatott voltam. Mindig én hódoltam be, én függtem.

Ami mindig kérdés volt, hogy rák vagyok, ezért is vagyok ennyire ragaszkodó. Ezzel magyaráztam.

Azonban a volt feleségem akitől szintén függtem, rák. Sok ilyen kapcsolatom volt, ahol rákok voltak a párjaim. Sosem tudtam rá magyarázatot adni, miért van az, hogy rákok és még is én szívok.

Ami meggyőzött az az, hogy olvastam, hogy 16 éves ( 14 voltam az első kapcsolatomnál, akkor kezdődött minden ) karmikus ciklus záródik le szeptemberben, ahol rájönnek a rákok, hogy a függetlenség a kulcs a kapcsolatban. Júniusban adtam be a válópert és szeptember 2án váltunk....

A kérdés. A volt feleségem rák. Sosem függött tőlem. Ahogy sok más kapcsolatom sem.

Magamra nézve ijesztően igaz, azonban rá például nem. Hogyan lehetséges ez ?

9 évig voltunk együtt. 9 évig én voltam aki függője voltam. Mindent úgy tettem ahogy elvárt.

okt. 1. 05:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért annyi, hogy rák, még nem fog meghatározni senkit. Eleve úgy kell egy elemzést nézni, hogy napra,percre pontosan mikor születtél. Viszont a karma és a horoszkóp teljesen más.
okt. 1. 06:09
 2/9 anonim válasza:
85%

"karmikus ciklus záródik le szeptemberben, ahol rájönnek a rákok, hogy a függetlenség a kulcs a kapcsolatban. "

Te elváltál, tehát semmi közöd a fentebbi nagy ráébredéshez.

"Magamra nézve ijesztően igaz, azonban rá például nem. Hogyan lehetséges ez ?"

Úgy, hogy nem a horoszkóp határozza meg az embert.

okt. 1. 09:13
 3/9 anonim ***** válasza:
15%

Semmi köze a rákhoz.

Apám is rák volt, aztán totál más.

Pszichológus kellene neked vagy nyugodj bele, hogy ilyen vagy.

A nők amúgy is azokat a pasikat szeretik, akik azt csinálják, amit mondanak neki.

Látod, te is kibírtad 9 évig!!!

Ritka hosszú házasság a mai világban.

Mé nem maradtál már vele, ha addig jó volt neked? :)

okt. 1. 10:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Csillagjegytől függetlenül a párkapcsolataink bevonzását mindig a transzgenerációs mintáink határozzák meg. Tehátbennünk fut egy "program", amivel saját magunkat is pozicionáljuk valahová és egyszerűen a párjaink, akiket bevonzunk, azok mind olyanok, akik mellett pontosan annak érezzük magunkat, ami a "programban" determinált. Ha a programot felül tudod írni és új alapokra helyezni az önpozicionálást, akkor a rossz kapcsolatok ki fognak kopni.
okt. 1. 10:32
 5/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:
47%

Ezek csak ilyen belemagyarázások. Neked van egy pszichológiai problémád, nem is csak az állítólagos függési, alárendeltségi hajlam, hanem az is, hogy téves magyarázatokat / kibúvókat keresel a valóság elől.

Ezt pszichológussal kellene megbeszélni, nem ilyen sarlatánokra, áltudósokra hagyatkozni:

[link]

"Az asztrológia vagy csillagjóslás (görögül αστρολογία) kifejezés a görög asztron, 'csillag' és logosz, 'szó, tudomány' szavakból ered. Az úgynevezett ezoterikus tanok egyike, és feladata a bolygók állásából egy adott időpontban bekövetkezett esemény (legtöbbször egy személy születése) sorsának minél pontosabb meghatározása. Tudománytörténeti szempontból, mint egykor a csillagászat része, érdemes tanulmányozni, az asztrológia maga azonban áltudomány. Az asztrológusok ugyanis több ezer éve hangoztatják, hogy a bolygók mozgása befolyásolja az emberek sorsát de ezt a feltételezést semmilyen bizonyíték nem támasztja alá. Kijelenthető, hogy az asztrológia megközelítési módja, összefüggései és eredményei tudománytalanok."

[link]

A Forer-hatás (más néven Barnum-hatás vagy a személyes megerősítés téveszméje) szerint egy egyén nagy valószínűséggel bármely felületes, részletekbe nem bocsátkozó személyiség-jellemzést pontosnak, magára illőnek fog találni, ha azt a meggyőződést keltik benne, hogy az kifejezetten az ő számára készült.

A Forer-hatás a szubjektív megerősítés jelenségéhez kapcsolódik, melyről akkor beszélünk, ha valaki két, össze nem függő vagy véletlen esemény között kapcsolatot tételez fel valamely hit, elvárás vagy hipotézis alapján. (Például a horoszkóp tartalma és élete egy közeljövőben bekövetkező eseménye vagy épp aktuális érzései, személyiségképe között.)

[link]

A megerősítési torzítás az embereknek azon hajlandósága, hogy azokat az információkat részesítsék előnyben, amelyek igazolják saját prekoncepciójukat (előfeltételezéseiket) vagy hipotézisüket, tekintet nélkül az információ igaz vagy nem igaz voltára. Ennek eredményeképpen, az emberek szelektíven gyűjtenek bizonyítékokat és hívják elő emlékeiket a memóriából, valamint torzított módon interpretálják az információkat. A torzítások különösen az érzelmileg jelentős kérdéseknél, valamint a már megerősödött, igaznak tartott kognitív tartalmak esetén jelennek meg. Például a fegyverkontrollról való olvasás közben az emberek olyan forrásokat preferálnak, amelyek megerősítik a már létező attitűdjeiket. Arra is hajlamosak, hogy a kétértelmű bizonyítékokat oly módon interpretálják, hogy azok a saját véleményüket támasszák alá. A torzított keresés, interpretáció és/vagy emlékezés magyarázza az attitűdpolarizációt (amikor egy nézetkülönbség annak ellenére sokkal extrémebbé válik, hogy a résztvevők ugyanazon tényeknek vannak tudatában), a valamely vélekedés melletti kitartást (amikor akkor is ragaszkodunk ahhoz a gondolathoz amiben hittünk, amikor már bebizonyosodott hogy az nem igaz), az irracionális elsőbbségi hatást (azon adatok fontosabbnak ítélését, amelyek egy önkényesen felállított sorban előrébb helyezkednek el), valamint az illuzórikus korrelációt (amikor hibásan feltételezünk valamiféle kapcsolatot két esemény vagy szituáció között).

okt. 1. 12:22
 6/9 anonim ***** válasza:
85%

Tehát van egy dolog ami nem igaz a környezetedben lévőkre, nem igaz még rád sem, de azért hiszel benne.

Egyetlen rákot kell komolyan venni az életben: amelyik a CT vizsgálaton jelenik meg.

okt. 1. 18:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy igazi Skorpió dominád még nem volt, gondolom. :)
nov. 1. 23:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha megnyugtat én rák nő vagyok és szinte az összes kapcsolatban én "függtem" a páromtól. Voltam toxikus kapcsolatban, bántalmazóban, megcsaltak,
nov. 14. 20:48
 9/9 anonim ***** válasza:

Bocsi, az előző vagyok. Véletlenül lenyomtam a küldés gombot.😅

Szóval maximum annyit számít az, h rák vagy, h többet bírsz el abból, h megaláznak, bántanak stb. Én most értem el a határaimat. 35 év után egyszerre pattant el az agyam és mindenkivel leállok veszekedni. Nem bírom visszafogni magam már...:/

nov. 14. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!