Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Rhonda Byrne: A titok -...

Rhonda Byrne: A titok - hisztek benne?

Figyelt kérdés
aug. 31. 22:35
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
Talán.
22 szavazat
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
A vonzás törvényéről van szó. Hisztek benne úgy, ahogyam Rhonda ír/beszél róla a filmjeiben?
aug. 31. 22:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Vagyis: a könyveiben, illetve a filmjében?
aug. 31. 22:36
 3/11 A kérdező kommentje:

Ízelítő:

[link]

aug. 31. 22:38
 4/11 anonim ***** válasza:
51%
Nem. Az a könyv csak időpocsékolás. A film dettó.
aug. 31. 22:59
 5/11 Grimfox ***** válasza:
61%
Annyi köze van a valósághoz, mint a Harry Potternek. A szerző jól megél belőle, de úgy, ahogy ott le van írva, nem működik, és nem is működhet.
aug. 31. 23:39
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Hat, a mucsai magyar valosagban valoban nem... a sok kollektiv tarsteremto irigykedo rosszarcu mucsai mindig lehuzzak azokat, akik kotornenek. Egy normalis nyugati erett kapitalista orszagban ez azert mas, ott mas a kollektiv kisugarzas is, nincs tele gyulolkodessel meg faji sovinizmussal, mint nalunk.
szept. 1. 00:38
 7/11 anonim ***** válasza:
33%

A vonzás törvénye tulajdonképpen annyit jelent, hogy végre nem a seggeden ülsz, hanem teszel valamiért és azt nagy valószínűseggel elnyered. Előléptetés, gyerek foganás (ha szexelsz védekezés nélkül), vállalkozás indítás, újra beszálni anyáddal, megtanulni egy nyelvet stb.

De ha megveszem a lottót és gondolok rá attól még nem fogom megnyerni, mert azért nem elég ha teszek valamit. Ha beakarok vonzani egy 20 milliós autót az sem fog működni. Nekem kell tennem érte, megmozdulni, többet dolgozni stb.

Tehát ez a TITOK ku*vára nem egy titok. Az összes ilyen könyv ugyanarról a xarról szól 2-300 oldalon keresztül.

Tehát az egész egy faxság.

szept. 1. 10:30
 8/11 anonim ***** válasza:
58%

Anno 14 éve olvastam a könyvet, és igen is valóságos. Nagyon kell hinni benne és akarni is kell, napiszinten kell kérni és egy idő után megkapjuk valamilyen formában, az univerzumtól amire annyira vágytunk.

Akik azt írják hogy hülyeség, azok nem voltak elégé kitartóak, és nem hittek benne.

Nekem megváltoztatta az életemet.

szept. 1. 11:07
 9/11 anonim ***** válasza:
52%

Húha, nagyon lehúzzátok, pedig globálisan eléggé ódákat zengenek róla.

Én azt mondanám hogy nálam negatív irányban működik, vagy váltóban létezhet az emberi életben valamilyen felsőbb jelző rendszer, mert többször volt már olyan hogy súlyosan aggódtam valamin, amire elvileg semmi esély, de mégis bekövetkezett, vagy csak részben, aztán teljesen.

Ez már lehet megérzés témaköre, amiről próbáltam olvasni de csak katyvaszt találtam. Szóval a mai napig nem tudom hogy mi az a megérzés, honnan jön és hogy létezik e. Nyilván egy szorongó nem tudhatja hogy most szorong vagy “megérez”

Pedig ezzel is rengeteget dobálóznak az emberek, hogy ők megéreznek dolgokat.

szept. 1. 15:53
 10/11 Kedves Vezető ***** válasza:

Pozitív gondolkodás.

Egy könyvnyi mondattal túlmisztifikálva. Való igaz hogy hamarabb találsz nőt, ha kimész a lakásból, és arra gondolsz hogy lesz/már van egy nőd, de azért mert akartad, tettél érte.

Kicsit pozitívabban állsz a dolgokhoz, nagyobb eséllyel jön össze. Ennyi.

szept. 2. 00:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!