Mit tegyek ha egy roma lany a legutobbi szexualis aktus soran egy atokkal sujtotta a nemiszervem, mit tegyek?
Az este jol indult, de amikor megkerdeztem tole hogy neki is viszket e azt valaszolta, hogy ha miattam kapta el akkor legyek atkozott es azt is megjegyezte hogy az atok hatasa miatt tobbe nem fog felallni. Eleinte nem hittem neki, de 1 hete talalkoztam egy lannyal es amikor arra kerult volna sor nem allt fel. Szerintetek mit tegyek? Beszeltem edesanyam egyik baratnojevel aki jartas az ezoterikus dolgokban es o azt mondta hogy ezt csak a roma lany tudja visszavonni. Most hivjam fel es kerjek bocsanatot vagy mit kene tennem?
18F
Valóban, a kérdésbe van kódolva az ok.
Mellesleg átsiklottál egy lényeges feltétel felett. Ez csak egy feltételhez kötött átok:
"ha miattam kapta el"
Hidd el, a felhőben dokumentálva van a hivatalos igazság, hogy te okoztad a viszketést neki, vagy ő viszket miattad.
Ha tiszta a lelkiismereted, nincs miért aggódni.
De fordulj bizalommal egy szakképzett roma lányhoz, ha nekem nem hiszel.
Teherbe kell ejteni.
Csak egy világunkba érkező ártatlan lélek képes megtörni a romalányok átkát.
Az erekciós probléma csak a kezdet.
Idővel a pénisz teljesen elsatnyul,a hímtagból kuki lesz.
Annyira kicsire összemegy,hogy nem fogsz tudni állva pisilni,csak ülve mint a lányok.
Kb egy év,és azon kapod magad hogy karácsonyra női bugyikat veszel magadnak.
Talán jó hír,hogy a szexuális életed nem feltétlen fog megszünni,csak átalakul...nők helyett pasikon gyakorlod az orális szexet.
Most konkrétan egyet értek Szervízmérnökkel. Ha a feltételeket nem teljesíted, akkor nem fog az átok. Ha pedig fogott az átok, mindegy volt a lánynak, hogy tőled kapott e el valamit, vagy sem. Simán csak ártani akart, és azért mondta.
Mindezektől függetlenül a cigányátok csak akkor hat, ha hiszel benne, és legfőképp ha félsz tőle. Ha ezek hiányoznak, akkor csak ugyanolyan rosszkívánság, vagy rosszindulatú szavak, mint bárki másé.
4#
Roma lányként nem tudom megszámolni,hogy hány magyar pasi tepert már értem. Szóval ilyen a muff szagom 😉 Remélem megnyugodtál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!