Szerelmi varázslatnál melyik lesz az erősebb?
Van egy jóképű és kedves pasi. Nagyon udvarias és aranyos, nekem is és a barátnőmnek is bejön. Megbeszéltük, hogy kipróbáljuk, melyikünk mágiája az erősebb, mindketten szerelmi kötést akarunk rárakni. A kérdésem az lenne, ilyen esetben mi történik? Kinek a mágiája lesz hatásosabb? Illetve hogy befolyásolja az eredményt, hogy egyébként barátnője van?
(Kérem, hogy az ítélkezők, meg akik nem hisznek ebben, ne kommenteljenek. Puhatolóztam már a srácnál és hűséges típus, nem csalná meg a párját.)
“ Puhatolóztam már a srácnál és hűséges típus, nem csalná meg a párját.”
Hát ha ronda vagy, mint a bűn, akkor biztos nem csalná meg veled. Ha jól nézel ki, akkor meg felejtsd el a bűbájt. Tedd ki a cickót, annál erősebb varázslat nincs.
Az fog nyerni aki veszít. Nyerni nem lehet ezzel a mágiával csak ideig óráig. A démon elveszi az árát..
Akkor jártok a legjobban ha nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!