Még a végén kiderül, hogy a démonok léteznek és a több ezer éve történő személyes beszámolók valósak?
Egy Los Angeles-i család udvarát megszállták különös, nagyon magas, fekete lények, amit úgy tűnik a videofelvételek is igazolnak.
Beszámolóik szerint megbénultak, nem tudtak megmozdulni a lények láttán (lidércnyomás??).
Tudósként pofára esnétek végül még a démonokról is kiderülne, hogy léteznek?
Mivel elég erős kijelentéseket tettél a kérdésben és egyáltalán nem tiszta itt sok olvasónak, nekem sem mi van a videon tulajdonkáppen ezért megpróbálom körülírni. Te pedig kérdező bólogass vagy javíts ki
A bizonyítékot mutató videon https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=HxaToM9CTi4 rögtön 1:00-nél a bal oldali képen látok egy nagy szürkét állni egy ember mögött, ami egy CGI. Ne is próbáld belemagyarázni, hogy nem az kérlek. Vetül a mexikói hátára egy árnyék, de az nem származhat a nagy szürkétől, mert nincsenek meg a testének a vonalai. Max ha egy nagy fejből áll az idegen.
Aztán 3:05-nél egy nagy Szürke (Great Grey) odamegy a mexikóihoz, és mond valami olyat, hogy "szia Uram". Feléfordul és köszön. Ez szerintem CGI. A lábai lógnak a levegőbe
Utána elmosódott a video sok helyen és sokat szövegelnek mellette a könyvespolcnál egy ufó kutató
Jól értem?
Hát persze, hogy CGI 3:05-nél. Ez csak mutatja, hogyha ténylegesen volt ott valami, milyen a mozgása, magassága stb. Hogy megy a kerités túloldalán. Vagyis megalkották a lényt, hogy nekünk így könyebb látni az aktuális mozgását.
Tehát, az nem maga a lény, hanem egy így próbálják megmutatni, hogy mit is láthatunk a videóban, merre mozog, milyen magas meg ilyenek. Amúgy én is látok egy percnél a kerítés fölött egy szürke foltot, de nem merem állítani, hogy jött a Sátán, vagy Belphegor. Amúgy a Belphegor egy fasza együttes.
Démonok léteznek... Addig örülj, amíg veled nem foglalkozik egy.
Nem látszanak, nincs videó felvétel és nem is lesz.
Nem szállnak meg. Bár csak azt tennék....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!