Júlia papnőről vélemény?
Figyelt kérdés
Ő az aki 55 ezret kér előre utalással és garanciát vállal elvileg. Nem merek neki utalni amíg ki nem derítem hiteles-e. 😅2024. ápr. 15. 15:47
2/8 anonim válasza:
Üveg sörért meg gyóntatlak egy ládáért meg is keresztelek.
3/8 A kérdező kommentje:
🤣🤣🤣🤣🤣
Na akkor úgy kérdezem valakinek van vele bármilyen nemű tapasztalata?😂
2024. ápr. 15. 16:25
4/8 anonim válasza:
Júlia név ismerős volt már ilyen nevű csajom és igen papnő volt hetente 5xgyónttam nála finom volt a gyónás.
5/8 anonim válasza:
Ő a sokadik arctalan senki, aki nagy pénzeket kér valami olyanért, amit te nem látsz, hogy megtörténik-e? Nem, hogy találkozni nem kell vele, az arcát és a teljes nevét sem írja ki. Ehelyett gyönyörűen megmagyarázza miért kell előre kifizetni a szolgáltatást. És óva is int a csalóktól. És az meg ugyan már kategória, hogy pszichoterapeuta ajánlaná őt. Ha ez így van, akkor miért nem vállalja az arcát ez a Júlia papnő? Kész vicc.
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Galériát nézzétek meg és a kommenteket is olvassátok el.
Nagyon hitelesek lehetnek!
Egyet ismerek is közülük, hogy honnan jött, egy putris!
Megélhetési boszorkány! :D :(
8/8 anonim válasza:
#3: nekem transznemű tapasztalatom volt vele. Úgy lekezelt, hogy azt sem tudtam, fiú vagyok-e vagy lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!