Ugy ereztem mintha atmentem volna a testemen? Es de a lelkem mas volt...
Figyelt kérdés
Ugy ereztem, mintha Kinai lennek belul de kivul gyurcsany. Es atleptem a testemen es hatalmas erore tettem szereket. A libidom is megnott nagyon. Nem tudtam mihez kezdeni, megaradt a duna hamarabb mint szokott. Rovid ido mulva magamhoz tertem es minden tiszta mocsok volt es por.
Mi a franc lehetett ez ?
2024. febr. 18. 22:03
1/7 anonim válasza:
Az nem porcukor volt amit az évértékelő után a találtál Dajcs Tomi széke alatt, és a mákosgubádra szórtad otthon.
2/7 A kérdező kommentje:
De ezek vegen? Egesz vegig otthon ultem. hogy kerult Deuscht Tamas szeke folem?
2024. febr. 18. 22:23
3/7 anonim válasza:
Ha eleget szórtál rá, akkor meghajlíthattad még az időt is, és utána már tényleg otthon ültél...ki tudja hányszor hajlítottad meg az időt, és milyen ördögi időcsavarokat végeztél. Ezért nem szabad drogozni!
A drog rossz! (hacsak nem vagy fideszes, mert akkor szabad)
4/7 A kérdező kommentje:
te hiszel ebben?
2024. febr. 18. 22:34
5/7 anonim válasza:
Félrehúztam a függönyt és benéztem mögé, a világ már sosem lesz ugyanolyan mint előtte.
(remélem a mákosgubáról beszélgetünk, mert kezdek elbizonytalanodni)
6/7 A kérdező kommentje:
azt nem tudom miert irta be a rendszergazda a kulcsszavakhoz. koze sincs a tapasztalatomhoz.
2024. febr. 18. 22:44
7/7 anonim válasza:
Én még sosem kaptam ilyen cuccot az Ecserin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!