Megromlott a legjobb barátnőmmel a kapcsolatom 6 év után...:S már lassan 2 éve nem beszélünk, de még mindig gondolok rá, de ezek a gondolatok legtöbbször negatívak, mert elég sok szemét húzása volt (hazudozott, elárult, átvágott, ki akart közösíteni, az osztályképen összeszúrkálta az arcom :D :D...stb.) Tudom ezek írtó 'gyerekesnek' tűnnek, de még mindig bánt, még mindig bennem maradtak ezek a dolgok, és nem tudom, hogyan léphetnék túl rajta, főleg azon, hogy meg sem beszéltük ezeket,a 'barátságunknak' egyik napról a másikra lett vége mikor más suliba mentünk gimi után. Kérlek segítsetek!
Akár mágia ötletekkel; vagy csak egy egy jó tanáccsal! Nagyon szépen köszönöm!
2010. okt. 24. 19:29
1/6 anonim válasza:
Mondjuk megpróbálhatnál vele kibékülni.
2010. okt. 24. 20:18
2/6 anonim válasza:
Pont azért nem megy ki a fejedből mert összeszurkálta az arcodat a képen. Ez is mágia. Minek barátkozol olyannal aki ilyen rosszindulatú és elárul? Inkább beszélj vele semlegesítsd a viszonyt és igyekezz aztán kerülni.
2010. okt. 24. 21:09
3/6 A kérdező kommentje:
Képtelen vagyok kibékülni vele...és az a legszörnyűbb az egészben, hogy a közös baráti körünk előtt is engem állított be a 'köcsög barátnőnek' aki őt csak úgy eldobta...:S:@
és ráadásul az a legrosszabb párosítás, ha valaki nem csak gonosz , de még hülye is mellé (szóval tényleg nagyon buta egy illetőről van szó)
2010. okt. 24. 22:28
4/6 A kérdező kommentje:
És hogyan kellene semlegesítenem a viszonyt? Ha meglátom tuti leordítom a fejét és jól kiosztom.:/
2010. okt. 24. 22:29
5/6 anonim válasza:
Ülj le egy asztalhoz, rakd le a képét az asztalra és egy gyertát mellé. gyújtsd meg a gyertyát, és nézd a képét folyamatosan, amíg nem kezdesz el pislogni, ha pislogtál, mond azt 9-szer, hogy elfelejtelek örökre, többet nem fogsz az eszembe jutni!! ezután tépd össze a képet vagy égesd el, és zuhanyozz le! :) ez az egyik mágikus módszer!=)
2010. okt. 25. 18:03
6/6 anonim válasza:
Nah persze, majd a kép rabságba ejtette a lelkét vagy a szellemét, és lehet vele voodoozni, stb... Hát figyu, szal egy normális tanács: Ha télleg ezt csinálta veled, akk nem érdemli meg, hogy rágondolj, nem is barát az ilyen, felejtsd el, keress valaki mást, és ne rágódj ezen egész életedben, néha tovább kell lépni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!