Látnoki képesség. Valakinek hasonló tapasztalat? Hogy lehet fejleszteni?
Vannak bizonyos látnoki képességeim.Vagyis nem tudom h máshogy tudnám nevezni....
A legegyszerübb dolgoktól egészen megdöbbentö dolgokig.
Pl: kö papir ollo játékban,látom,h az ellenfél mit fog mutatni ezáltal 99%ig verhetetlen vagyok.
Megérzem ha az egyik szerettemnek baja fog esni.Pl mulkor az egyik barátnöm majdnem meghalt.Elöre éreztem illetve láttam.nagyon meglepödtem magamon.
Valamint percre pontosan megtudtam modnani,h egy bizonyos ismerösöm mikor fog elidnulni vhonnan vhova...Meg hasonlo dolgok.
Ezt a "képesség" h lehet fejleszteni????
Esetleg vki hasonló tapasztalat?
Nem, álmodsz valamit amire nem emlékszel és utána beugrik deja vu ba hogy ezt már láttad valahol egy pl:
Volt egy buli és ültünk a biliárd asztalon én csak támaszkodtam ittam és egy srác ült a szélén rugdosta a biliárd asztalt mellette egy csaj és rávágott a mellkasára hogy nemár azt hittem a zene csinálja és ezt előtte megálmodtam, de akkor esik le mikor megtörtént hogy láttam már valahol, ritkán van ilyen.
A kö papir ollot nem élöben játszom tehát nem látom a személy reakcióját ugyhogy ez szivás:P
Gépen keresztül vad idegen emberek ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!