Honnan lehet tudni, hogy van e rajtam okkult befolyásolás?
Meg kell nézetni.
Van aki ezt meg tudja nézni.
2 Amit javasolt neked, hogy ő tud az boszit, mágust, kineziólógust, vagy látót takar-mind okkult, negatív, sátáni vonal, pont amitől intettelek.
"Meg kell nézetni.
Van aki ezt meg tudja nézni."
Ne parázz rá. Tisztítsd meg magad, készíts magadnak védelmet (tök mindegy milyen vallású vagy biztos találsz valamit ami működik neked) és ismételgesd amíg el nem illan az az érzés hogy befolyásolnak. Persze ha labilis vagy mentálisan és kicsit konteós vagy azzal a vallás és okkult nem tud mit kezdeni, legalábbis önmagában nem jó megoldás. Ha ez a helyzet fordulj szakemberhez, a pszichológus és pszichiáter értünk van. ❤️
(kérlek ne vedd sértésnek, ha nincs kontextus nekem mindig beugrik lehetőségnek a mentális probléma amire viszont pont nem kéne önmagában javasolni az okkult dolgokat mert olyan helyzetben pláne nehéz elválasztani a saját félelmünket a valid információkkal amit gyűjtünk. Ilyen esetekben az okkult csak még mélyebbre tud lökni valakit a betegségében ami senkinek sem jó.)
6-os vagyok.
Amit okkultistaként tudok javasolni:
Ha okkultista vagy, használj védelmet (od köpeny, saját tered levédése pl a hálószobád/házad) és rendszeresen tisztítsd magad energetikailag (elég ha a zuhanyt vagy fürdést átlényegíted és hagyod hogy a víz minden módon lemossa a rád ragadt koszt/mindent ami akadályoz)
Ha nem gyakorlod az okkultot, a zuhanyzós dolgot akkor is nyugodtan gyakorold, jót tesz a léleknek.
Egyébként mi az ami arra sarkallt hogy ezt a kérdést feltedd? Miből következtetsz arra hogy valaki befolyásolni akar és milyen módon?
Én írtam hogy meg kell nézetni.
Nem mágia, de tényleg nehéz rá találni olyan embert aki megbízható és nem kér pénzt sem. Nem boszorkány,, nem látó.
Kicsit hasonló az ingázásra. Egy ",pálcát" tart a kezében és tesz fel kérdéseket. Munkahelyemen csináltak ilyent. Nagyon rendes volt az illető. Nem kért pénzt és az volt az alapelmélete, hogy hinni kell és akkor vagy megoldódnak a problémák, vagy hittel fel tudja dolgozni / elfogadni a problémákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!