Mik ezek a frekvenciás videók, mik a lényegük és tényleg valós frekvenciákról szólnak?
Na én belehallgattam. Megmondom, mit éreztem közben.
Én közel lakok a vasúti pályaudvarhoz és amikor néha a vonatok elkezdenek egyszerre hosszabban dudálni, kb ugyan ezt a monoton,magas, idegesítő búgást hallom.
Ezt a zenét betehetnék valami krimibe is, háttér zenének.
Lehet hogy én vagyok rosszul összerakva, de bennem inkább depis, lehangolt érzéseket és feszültséget kelt. Nem tudom elképzelni, hogy ennél még meditáljak is. A tenger morajlása, eső kopogása, madarak hanga az ami igazán megnyugtató, gyógyító. Persze hallottam már meditációs zenéből is jót, kellemeset. De az előbbi linkben pont sikerült eltalálni azt, amitől frászt kapok. Attól még persze másnak tetszhet. De kíváncsi leszek, más is tapasztalja-e azt amit én, ha meghallgatja.
Jesszusom, immunerősítő zene :D
Meg 963Hz-es 5. dimenziós csodahang :D
Akkor már inkább Jean-Michel Jarre-t hallgatok, az kellemes zene nem ilyen összevissza bimm-bammolás.
Nagy az isten állatkertje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!