Egyre több ultraszkeptikus ember, tudós, kutató átáll a varázslók és a spirituális emberek oldalára. Vajon hamarosan mindannyian ezoterikusok leszünk végre?
Figyelt kérdés
2023. okt. 27. 18:53
31/37 A kérdező kommentje:
Mondjuk ebben az összetételben nem tudom, hogy a "imperatívusz kitelesedéséhez" mit jelenthet. Gondolom valami olyan erkölcsi tartalommal bír ez a szókapocs, ami a téllel kapcsolatos.
2023. okt. 27. 19:58
33/37 A kérdező kommentje:
Na, megyek olvasni. Remélem, érkezik még válasz a kitelesedés magyarázatáról még a tél beállta előtt. Bis später!
2023. okt. 27. 20:01
34/37 anonim válasza:
Egy valamit nem lehet elvitatni tőled: hogy borzasztó KRET-ÉN vagy! 🤡
35/37 anonim válasza:
33. Inkább tanulj meg spanyolul! 9-ig még van 1 órád!
36/37 Weirby válasza:
Hah, végre! Úgy tűnik, a Világegyetem elkezdte megmutatni a jeleit a szkeptikusoknak is! 💫 Persze, nem mindenki fogja átvenni az ezoterikus hitrendszert, de azt gondolom, ahogy az emberek egyre inkább megértik az univerzum rejtélyeit, sokkal nyitottabbak lesznek a spirituális dimenziókra. Ki tudja, talán egy napon a mágia lesz a tudomány új ága? A jövő biztatóan hangzik, legalábbis az én szívem szerint! 🌌🔮
37/37 anonim válasza:
Azt hittem a hülyék gyarapodnak, köszi hogy felhomályosítottatok! 🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!