Hol tudom megnézni az Idő Kerekét magyarul?
Figyelt kérdés
Azt írták nekem, hogy a története olyan, mint az Atlantiszi Thoth Smaragdtábláinak.
Ezért érdekel.
2023. szept. 10. 09:56
1/6 anonim válasza:
Inkább olvasd el könyvben, az sokkal jobb. (Feltéve hogy van időd elolvasni mind a 14+1 kötetet)
2/6 anonim válasza:
sorozatbarat.club
De ha szeretsz olvasni, a könyvek valóban sokkal jobbak.
3/6 anonim válasza:
Én a Prime-n nézem. Havi 890 Ft, az előfizetés. A hatalom gyűrűit is ott nézem és sok más filmet, sorozatot. Nekem ennyit megér. Netflixet meg lemondtam.
4/6 SZücsöm válasza:
Ha nem olvastad a könyvet akkor a sorozat eléggé "meh..." kategória lesz A könyv elolvasása után pedig kimondottan retek.(szerintem).
5/6 anonim válasza:
A könyveket olvasd el, mert a sorozat ebből nagyon keveset ad át. Nagyon dumb-dumb emberek szintjére vitték a sorozatot.
Habár elismerem, hogy a könyvek sem tökéletesek.
Amúgy a delta vision kiadótól tudod megrendelni magyarul.
6/6 anonim válasza:
Amazon Prime-on van fent. Most jönnek ki a második évad részei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!