Hogy szoktatok manifesztàlni Bevonzani valamit?
Figyelt kérdés
Gyertyával?2023. máj. 21. 17:58
12/15 anonim válasza:
Én levest szoktam manifesztálni. Először is csinálok egy hagymás rántást, aztán felengedem alaplére (kb. a fazék fele), beleteszek mindent ami szükséges, forralom vagy 30-40 percet (nagyon finoman összefőnek az ízek), aztán teljesen felengedem, megint ráforralok egy kicsit, és manifesztáltam egy nagyon finom levest! 😉
13/15 anonim válasza:
A kőleves is nagyon finom, csak sok zöldség kell bele!
14/15 anonim válasza:
Ugye te is tudod,10-es hogy ez nem igaz?
Konkrét tapasztalás, sem jó, sem a rossz nem következett be.
Pedig amit szeretnék,arra évek óta gondolok,mintha már meglenne.Nem sikerul sehogy sem.Nem pénzről van szó egyébként.
15/15 anonim válasza:
14 nekem a rosszak mindig bekövetkeznek sajnos, szóval biztos vannak akiknek bejön így ők el hiszik, míg akiknek nem, ők nem hiszik el, ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!