Tényleg nagyon hatékony és erős a szexmágia? Lehet egyedül is gyakorolni?Hogyan, és milyen célokra lehet felhasználni?
Olvastam róla többször interneten, miszerint a szexuális vágyat, a nemi/testi élvezeteket és végül az orgazmust használja fel a célok elérésére a spiritualitás és a misztika segítségével. Eddig azt olvastam róla, hogy igazából egy eléggé mély módosult tudatállapotot eredményez, ami általában sokkal mélyebb, mint például a közönséges, hagyományos meditációk bármelyik vallási hagyományból, ez az állapot pedig tökéletesen alkalmas bizonyos dolgok teremtésére, bevonzására, megidézésére, manifesztálására. A lényeg, hogy az emberben ne legyenek korlátok a vágyai megélésével kapcsolatban, mivel csak így tud ilyen mértékű tudatot elérni. Olyat is olvastam, hogy utána az ember feje kitisztul, és sokkal erősebb lesz a koncentráció, bár erről csak egy helyen olvastam.
Ez tényleg az egyik leghatékonyabb és erősebb formája a misztikának, mágiának? Ezt lehet egyedül is, maszturbáció formájában gyakorolni, vagy feltétlen kell hozzá egy partner? Hogy kell gyakorolni, ha lehetséges, akkor egyedül? Milyen célokra lehet felhasználni?
Igen.
Egyedül gyakorolni lehet.
Nem kell hozzá partner.
Hatékony igen.
Maga az ejakuláció hozza az egyén tudatát olyan állapotba, ami fogékonyabbá teszi a tudatosan nem igazán érzékelhető energiák iránt. Illetve segít koncentrálni, ezáltal a rituális ceremónia hatványozottan működik. Van ennek egyszerű és bonyolult metódusa is🙂
Hail Chaos!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!