Valaki fekete eskuvo magiat keszitetett? Ha igen memnyi ido mulva latszik - erzodik hatasa es milyen jelek mutatkoznak?
Szeretnéd normálisan, ép ésszel befejezni a földi pályafutásodat? vagy a következmények akkor abban a pillanatban nem érdekelnek, csak az, hogy megtetted már?
Miért akarod az embereket félrevezetni a nyitó kérdésedben is már?
1es, szerinted van ép esze annak aki rá akarja magát erőszakolni valakire, aki nem akarja őt?
Majd rájön ha tönkremegy az élete
Én nem szívesen élnék egy ilyen nővel aki mindenféle fekete mágiás cuccot csinál.
Nem azért mert hiszek benne vagy félnék az ilyesmitől hanem a tudat aggasztana, hogy ő hisz benne.
Ha nem úgy alakul valami a kapcsolatban akkor álmomban megöl és megeszi a szívemet nyersen mert ezt olvasta valami könyvben.
Az ilyesmi ezért nagyon veszélyes.
8 Mondja az, aki a mai napig alkalmazza és használja, és nem egy ember életét tette már tönkre. Ráadásul nem férfi, hanem nő.
:)
#8 vagyok.
Nem tudom, hogy rám értetted-e, de sem nő nem vagyok, ilyen dolgokat pedig nem alkalmazok meg hinni sem hiszek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!