Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Reggel leraktam egy tárgyat...

Reggel leraktam egy tárgyat az asztalra de mire odanéztem és a feleségem is,nem volt ott.Miért és hogyan történik ez?

Figyelt kérdés

Egy kulcs volt a garázshoz.

Az asztal üres volt.Azóta sre találjuk.

Igazából kicsit lúdbörzik a bőr a karomon,hogy ilyen megtörténhet,de azt nem értjük hogy hova tűnt a kulcs az asztalról.

2023. ápr. 4. 20:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez nálam rendszeres viszont egy valami nem stimm,én később megtalálom a tárgyakat. Ott,ahova raktam és korábban kerestem,de nem volt,általában ott van .
2023. ápr. 7. 17:30
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
szerintem az történhetett, h mikor nem néztél oda, tudat alatt odanyúltál és megszokásból felhelyezted a végbeledbe
2023. ápr. 7. 22:19
 13/15 anonim ***** válasza:
51%

12

Inkább a tiédbe,szerintem. Nézd csak meg gyorsan. A sok egyéb tárgy közőtt lehet ott van.

2023. ápr. 8. 17:13
 14/15 Bátor Tintanyúl ***** válasza:
100%

Nálunk a ventilátor távirányítója tűnt el a polcról. Ennek lassan öt éve. Szó szerint nincs a lakásban olyan doboz, fiók, zacskó, akármi, amit ne nyitottunk volna ki vagy pakoltunk volna át az öt év során, de soha nem került elő.

Ezek ilyen hétköznapi rejtélyek, majd' minden családban akad 1-2 sztori. 🙂

2023. ápr. 10. 01:25
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Demencia. A nejeddel együtt el vagytok butulva a végsőkig. A sok hígító meg metiles házi pálesz teszi. Ez már innen csak rosszabb lesz.
2023. ápr. 11. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!