Miért van az hogy amikor egy életfeladat elől elmenekülsz az sors utánadnyúl, és mindenáron belekényszerít abba az élethelyzetbe újra és újra?
Már megpróbáltam minden.Elköltöztem, külföldre mentem, tengeren túlra mentem a sors mégis valami iszonyatos módon utánam nyúlt, olyan dolgok láncolata indult el, amiért a költözés visszaköltözéssel párosult.
Minden egyes újrakezdésnél nehezebb életkörülmények fogadtak ahova visszakerültem.
Hogy lehetséges ez?
Nemrég láttam a Tudat-OM stúdió egyik videóját, amiben hasonló dolog volt a téma.
Valami olyasmi volt, hogy amíg menekülsz valami elől, mindig az a dolog van nálad fókuszban, így persze, hogy az lesz. De ha nem menekülsz, hanem átfordítod az agyad arra, hogy ha elér, mi lesz a B, C, D terv, hogyan oldod meg, máris nem a menekülés, hanem a megoldás kerül a fókuszba.
Mi az a konkrét életfeladat?
Ez így elég tág
Olyan "szokott" lenni, hogy ha valami feladatot nem végzel el, akkor azt kicsit erősebben újra eléd tolja, ha megint kihagyod, akkor kicsit még durvábban, és ezt még tudja fokozni is.
Személy szerint azt gondolom hogy ez mindig hasznos az adott egyén számára, és nem valami kiszúrásból kapja, valószínűleg a felsőbb énje az ami aktívan felügyeli ezt, és segíti, hogy a kihagyott "lehetőséget" újra meg lehessen ismételni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!