Érdekes a történet ?
Rengeteg csaló jós van sajnos !
Nagyon elgondolkodtató, hogy kiben bizz meg , vagy éppen igen-e amit mondanak a jósok .
Én nagyon sokat jártam ezt az utat , sajnos nem tudott senki segíteni ! De egy illető ajánlott nekem egy hölgyet , akinek rengeteg pozitív visszajelzese volt , és úgy gondoltam megpróbálom , már az a kis pénz se ide se oda .
Meg írtam neki a dolgokat , és kártyát vetettem vele , és ki derült végül hogy rontás volt rajtam , és a volt páromon , ezt észre is vettem hogy valami nem stimmel velem hat ez vot ..,,
Le vetettem , egyből jobban is éreztem magam 2-nap után . Csinaltattam vele harmadikfél eltávolító magát /kötést a paromra és végre együtt letunk❤️ rengeteg próbálkozás után ő elsőre segített el sem akartam hinni !! 😍😍
További szép napot nektek !!
Csak azért írtam ki hogy , igen is létezik a mágia , de csak az tudja megcsinalni , AKI HOZZÁÉRTŐ !! Puszi nektek .
Nem csak a fiataloknak jár a szerelem 🥰
Egy ilyen szerelem-segítő de jó is lenne:)
Mióta elhagyott a párom,nem jár sikerrel az ismerkedésem.Voltam látónál,teljesen fals dolgokat mondott.
De lehet,hogy nem mindenkinek elérhető egy kapcsolat,vagy a boldogság.Kezdem ezt hinni.
Gratulálok és sok sikert és boldogságot kívánok a Kérdezőnek és Párjának !
szia
ki az a szemely aki neked segitett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!