Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek lehet ennek a...

Szerintetek lehet ennek a gyűrűnek mágikus, spirituális ereje? El is mondom, hogy miért, nem kitalált történet.

Figyelt kérdés

Erről a férfi gyűrűről van szó:

[link]

Igazi ezüst és egy igazi tigrisek van a közepén.

Az történt, hogy volt egy nagyon-nagyon valóságos álmom, amiben egy démon kergetett és meg akarta ölni a lelkemet.

Hátramenetben menekültem tőle a szobámban, lassan a kanapémhoz értem, már majdnem ráhuppantam, és amikor már majd nem elkapott, a gyűrűm valami furcsa energiamezőtt, örvényt, "kaput" csinált, ami beszippantott. Abban a pillanatban, hogy a dimenziós kapu másik oldalára értem, fuldokolva, heves szívveréssel, pánikkal felébredtem és felültem. Tehát olyan volt, mintha az álmomban lévő démontól szó szerint megmenekülhettem azáltal, hogy kimenekített a gyűrű ezen a "kapun".

Az álom nagyon valóságos volt, nem tudtam, hogy álmodom, mert 100% valódi volt minden, minden olyan volt a szobában, mint a valóságban.

Nem kitalált történet és lehet, hogy csak egy zseniális show time volt az agyamban, de nagyon kíváncsi vagyok a spirituálisan gondolkodó emberek véleményére, mert borzasztóan valóságos volt.

2023. febr. 1. 13:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A dzsinneket el kell kerülnünk, és nem haverkodni velük.

Az említett Korán versek arra jók hogy távol tartsák őket tőlünk.

Más praktikák is vannak erre, de a cél az hogy NE tudják befolyásolni a dzsinnek az életünket.

Egyébként ritkán tesznek ilyet.

2023. febr. 1. 15:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Elég érdekes gyűrű.

Van valami érdekes kisugárzása.

Honnan van?

Mikor megnéztem az ugrott be, hogy biztos tigrisszem a kő benne. Nagyon látszik a színén.

Szép darab.

Az ezüst elvileg véd a negatív energiáktól, távol tartja. A tigrisszem hatásainak is nézz utána.

2023. febr. 1. 15:51
 13/15 anonim ***** válasza:

Igen, mindenkinek van egy gonosz és egy jó oldala is. Legtöbben azért megtalálják a középutat.

Találkoztál már a teljesen tiszta, hibátlan, tökéletes felettes (vagy isteni) éneddel? Képes vagy érzékelni, ha rákoncentrálsz? Ha barmi rosszat érzékelsz, vagy magadat érzed rossznak, gondolj rá.

Ő minden negativitástól, minden rossztól mentes.

2023. febr. 1. 16:05
 14/15 A kérdező kommentje:

Igen, tigrisszem kő van benne. Egy szögből teljesen olyan, mintha egy szem lenne tényleg.

Török ékszerész készítette Törökországban.

Kiskorom óta vágytam egy ilyen gyűrűre és most felnőtt koromban sikerült megtalálni a lelkem kívánságát. Ezt is különösnek tartom, hogy miért vágytam ilyen gyűrűre közép-európaiként.

Nagyon köszönöm a válaszokat, érdekes több szemszögből vizsgálni a témát!

2023. febr. 1. 16:06
 15/15 anonim ***** válasza:

Ki érintette meg az álom előtti napon a gyűrüdet? Egy lány volt, igaz? na az a lány egy igazi kis démon. Vonzák az ilyen csecsebecsék. Pontosabban a lányban van ez a démon. Javaslom Krisztus nevében mond neki, hogy menjen ki belőle, mert te akarsz belemenni.

Jó móka lesz, meglászd ész még a drágaszág isz megmarad.

2023. febr. 4. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!