Szerintetek lehet ennek a gyűrűnek mágikus, spirituális ereje? El is mondom, hogy miért, nem kitalált történet.
Erről a férfi gyűrűről van szó:
Igazi ezüst és egy igazi tigrisek van a közepén.
Az történt, hogy volt egy nagyon-nagyon valóságos álmom, amiben egy démon kergetett és meg akarta ölni a lelkemet.
Hátramenetben menekültem tőle a szobámban, lassan a kanapémhoz értem, már majdnem ráhuppantam, és amikor már majd nem elkapott, a gyűrűm valami furcsa energiamezőtt, örvényt, "kaput" csinált, ami beszippantott. Abban a pillanatban, hogy a dimenziós kapu másik oldalára értem, fuldokolva, heves szívveréssel, pánikkal felébredtem és felültem. Tehát olyan volt, mintha az álmomban lévő démontól szó szerint megmenekülhettem azáltal, hogy kimenekített a gyűrű ezen a "kapun".
Az álom nagyon valóságos volt, nem tudtam, hogy álmodom, mert 100% valódi volt minden, minden olyan volt a szobában, mint a valóságban.
Nem kitalált történet és lehet, hogy csak egy zseniális show time volt az agyamban, de nagyon kíváncsi vagyok a spirituálisan gondolkodó emberek véleményére, mert borzasztóan valóságos volt.
A dzsinneket el kell kerülnünk, és nem haverkodni velük.
Az említett Korán versek arra jók hogy távol tartsák őket tőlünk.
Más praktikák is vannak erre, de a cél az hogy NE tudják befolyásolni a dzsinnek az életünket.
Egyébként ritkán tesznek ilyet.
Elég érdekes gyűrű.
Van valami érdekes kisugárzása.
Honnan van?
Mikor megnéztem az ugrott be, hogy biztos tigrisszem a kő benne. Nagyon látszik a színén.
Szép darab.
Az ezüst elvileg véd a negatív energiáktól, távol tartja. A tigrisszem hatásainak is nézz utána.
Igen, mindenkinek van egy gonosz és egy jó oldala is. Legtöbben azért megtalálják a középutat.
Találkoztál már a teljesen tiszta, hibátlan, tökéletes felettes (vagy isteni) éneddel? Képes vagy érzékelni, ha rákoncentrálsz? Ha barmi rosszat érzékelsz, vagy magadat érzed rossznak, gondolj rá.
Ő minden negativitástól, minden rossztól mentes.
Igen, tigrisszem kő van benne. Egy szögből teljesen olyan, mintha egy szem lenne tényleg.
Török ékszerész készítette Törökországban.
Kiskorom óta vágytam egy ilyen gyűrűre és most felnőtt koromban sikerült megtalálni a lelkem kívánságát. Ezt is különösnek tartom, hogy miért vágytam ilyen gyűrűre közép-európaiként.
Nagyon köszönöm a válaszokat, érdekes több szemszögből vizsgálni a témát!
Ki érintette meg az álom előtti napon a gyűrüdet? Egy lány volt, igaz? na az a lány egy igazi kis démon. Vonzák az ilyen csecsebecsék. Pontosabban a lányban van ez a démon. Javaslom Krisztus nevében mond neki, hogy menjen ki belőle, mert te akarsz belemenni.
Jó móka lesz, meglászd ész még a drágaszág isz megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!