Másnak a végzetét be lehet vonzani?
"Számomra őszintének tűnt"
Milyen érdekes, hogy az előbb még a szövegértési képességeimet kérdőjelezted meg, amiért azt írtam, hogy a sztori úgy baromság, ahogy van, most pedig te magad leírod, hogy hitelt adsz a teljesen szürreális történetnek.
Én nem állítottam egy percig sem, hogy a történet a te hazugságod lenne, szóval ha ilyet olvastál ki a hozzászólásaimból, javaslom a saját szövegértési képességeid felülvizsgálatát.
"A szövegértési készségedet azért tettem szóvá, mert ha nem csak elolvasni, hanem értelmezni is tudnád, amit írtam, akkor tisztában lennél vele, hogy az általam leírtakból egyáltalán nem derül ki, hogy szerintem van-e ok okozati összefüggés aközött, amit másnak kívánt, és aközött, ami a fiával történt."
Itt azt hiszem eljutottunk a soha vissza nem térő alkalomhoz: most tudjuk tesztelni, kinek van gondja a szövegértéssel.
Hol írtam én, hogy szerinted összefüggés lenne a kívánt és a történt dolog között? Hol írtam ilyet? Kérlek, hogy másold be a hozzászólásomból.
Azt írtam, hogy ez a történet úgy baromság, ahogy van. Te pedig a történetet elhitted, saját megfogalmazásod szerint "Számomra őszintének tűnt, és sem akkor, sem utólag nem feltételeztem, hogy kitalált egy ilyen történetet".
Tehát kérlek, másold már be az általam említett részt! Legalább kiderül, ki nem tud szöveget értelmezni.
11
Rendben, akkor menjünk vissza a kiindulási pontra:
A 4. hozzászólásomra reagálva ezt írtad:
"4 - Látom, te minden hülye mendemondát elhiszel..."
Kérlek, másod ide azt a részt a 4. hozzászólásomból, amiből szerinted kiderül, hogy én elhiszem-e azt, amit az hozzászóló leírt itt pár éve.
Köszönöm.
12 - Húha, hát itt tényleg nagy bajok vannak.
Felhozol egy ilyen példát, nyilván azért, mert elhiszed a sztorit. Egyébként mi értelme most ezt vitatni? Te magad is írtad, hogy elhiszed, hogy ez megtörtént. Ezzel kapcsolatban másoltam be tőled idézeteket az előző hozzászólásomban.
Ismét kérdezem: "Hol írtam én, hogy szerinted összefüggés lenne a kívánt és a történt dolog között? Hol írtam ilyet? Kérlek, hogy másold be a hozzászólásomból."
A helyzet sajnos az, hogy nem tudod alátámasztani, hogy én ilyet írtam volna. Ha tudnád, már rég bemásoltad volna. Ezzel szemben én bizonyítani tudtam, hogy te elhiszed azt az agyament sztorit.
És még te írtál korábban az egóról...
13
Mivel feltételezem, hogy tudtad értelmezni a 12. hozzászólásban feltett kérdésemet, továbbra is várom rá a választ.
14 - "Felhozol egy ilyen példát, nyilván azért, mert elhiszed a sztorit."
Ezt írtam, de az az érzésem, hiába írom le többször, nem tudod értelmezni, képtelen vagy rá.
Nyilvánvaló volt, hogy elhiszed a sztorit, hiszen ezzel a történettel reagáltál a kérdező kérdésére. Az, hogy ebben igazam volt, utólag be is bizonyosodott, te magad elismerted: "Számomra őszintének tűnt, és sem akkor, sem utólag nem feltételeztem, hogy kitalált egy ilyen történetet"
Az egóról írtál korábban: itt az egyetlen járható út az lett volna, ha miután számonkérsz rajtam dolgokat, melyeket nem írtam, beismered, hogy félreértetted a hozzászólásomat. Te viszont képtelen vagy elismerni, hogy hibáztál, akkor is, ha ez konkrétan bizonyítást nyer, hiszen többszöri kérdésem ellenére sem tudod megindokolni, miből gondoltad, hogy én azt feltételezem, hogy elhiszed az említett ok-okozati összefüggést.
Tudod, ezért érdemes átgondolni a helyzetet, mielőtt a másik szövegértési képességeit hozod fel, vagy legalább még egyszer elolvasni a hozzászólást, amire reagálsz. Hisz a végén az derül ki, hogy te értetted teljesen félre az én hozzászólásomat. Ez egyébként előfordul, szerintem ezzel még nem is lenne önmagában gond, az viszont, ahogy ezek után viselkedsz, röhejessé teszi az egészet.
Visszautalnék a korábbi hozzászólásra, amiben azt írtam: "te képtelen vagy három lépést előre gondolkodni. Ha el akarsz menni autóval valahova, akkor neked külön mondani kell, hogy szállj be, különben kimarad ez a lépés."
Hisz most azt kéred rajtam számon, hogy miért gondoltam azt, hogy te elhitted az általad említett történetet, amit felhoztál példának a kérdezőnek. Főleg úgy, hogy később te is elismerted, hogy szerinted ez a sztori hiteles.
Látod, ennyi a különbség: én össze tudok rakni különböző gondolatmeneteket, te nem. Neked külön el kell mondani, hogy szállj be az autóba, mert máskülönben erre nem jössz rá magadtól ;)
A "Vonzás törvényét" nyugodtan dobd a kukáéba.
A világ másként működik.
Példabeszédek könyve:24:17
Mikor elesik a te ellenséged: ne örülj; és mikor megütközik: ne vígadjon a te szíved,
18
Hogy az Úr meg ne lássa és gonosz ne legyen szemeiben, és el ne fordítsa arról az ő haragját te reád.
19
Ne gerjedj haragra a gonosztevők ellen, ne irígykedjél az istentelenekre;
20
Mert a gonosznak nem lesz jó vége, az istentelenek szövétneke kialszik.
A vonzás törvényét lehet egoista célokra is használni.
Az élet ennél sokkal bonyolultabb, az nem terülj-terülj asztalkám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!